berlin

(12 wyniki)
  • hej! wlasnie koncze studia bwl (diplom) i zastanawiam sie nad postudiowaniem czegos jeszcze! czy ktos moze wie jak to jest w berlinie? czy na ktoryms uniwerku jest podyplomowa socjologia (najlepiej socjologia, psychologia pracy)?? czy sa platne?
  • Hej, mam pytanko do wszystkich tutaj zyczliwych osob. Skonczylem w Niemczech studia na wydziale turystyki i chcialbym koniecznie przeprowadzic sie do Berlina i tam znalezc prace w swoim zawodzie. Czy znacie moze jakies adresy, kontakty, gazety, linki, w ktorych moga byc oferty lub gdzie ja moge ubiegac sie o prace. Z gory dzieki!
  • hej mam pytanko czy na dworcu OSTBAHNHOF w berlinie sa jakies depozyty na torbe bagazowa aby muc ja tam przechowac na pare godzin lub gdzie taki bagaz mozna by bylo przechowac w poblizu dworca lub moze na innym dworcu--pilne!!
  • Dzien dobry! Mam takie pytanko-czy zna ktoś w Berlinie poradnie stomatologiczna prowadzona przez Polakow, w ktorej mozna byloby porozumiec sie w jez polskim. Bardzo prosze o namiary-mile widziana strona internetowa. Pozdrawiam.
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji proponuje podjęcie studiów licencjackich, magisterskich lub podyplomowych. Zajęcia prowadzone są w języku polskim przez kadrę naukową EWSPA. Wszelkie informacje można uzyskac www.studiapolonijne.pl
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji proponuje podjęcie studiów niestacjonarnych na dwóch kierunkach PRAWO (studia magisterskie) lub PRAWO i ADMINISTRACJA EUROPEJSKA . Zajęcia prowadzone w jezyku polskim przez kadrę naukową EWSPA z Warszawy. Wykłady odbywają sie w systemnie ciągłym tj. bez przerw semestralnych i wakacyjnych przez co okres nauki na studiach magisterskich skraca się do ok.3 lat. EWSPA proponuje studia na dwóch kierunkach za jedno czesne.Zajęcia w Berlini...
  • Potrzebuje pare info na temat lotniska Schonefeld. Lecę we wrześniu i chciałbym na lotnisko pojechać własnym autem ,ale nie chcę go zostawiać na płatnym parkingu bo cena jest 2x większa od ceny biletu. Czy znacie jakies spokojne miejsce(o kradzieży nawet nie myślę-auto warte z 200euro), w okolicy lotniska gdzie mógłbym zostawic auto na parę dni( byle mi go nie odholowali!
  • Znalazłam na forum dziecięcym wiadomość o chorej na nowotwór rocznej dziewczynce, której mogłaby pomóc operacja przeprowadzona w Berlinie. Ponieważ sytuacja finansowa Rodziców Martynki jest ciężka i nie stać ich na wyjazd i leczenie w niemieckiej klinice - proszę w imieniu małej - POMÓŻCIE jeśli możecie! Tutaj jest link do strony aukcji charytatywnej dla Martynki (są Jej, zdjęcia na których widać, jak bardzo nowotwór się rozwinął) i opis Jej choroby: www.allegro.pl/show_item.ph...
  • Bede przez 5 dni w Berlinie z dziewczyną i chcialbym zwiedzic najciekawsze miejsca. Pomozcie, tak w skrocie, co moglbym zwiedzic. Bylem kiedys przejazdem w Berlinie to wpadlem do Zoo na Zoologi..Garden, wieze tv i Europa Center (prosze nie patrzcie na pisownie niemiecka bo nie mam zielonego pojecia jak co sie pisze). Bede mial samochod, takze w kazdy zakatek Berlina bede mogl pojechac, navigacja mi w tym pomoze, wiec najlepiej jak ktos mi poda rowniez ulice miejsc. Bede mieszkal w dzieln...
  • Jestem absolwentką biologii i zamierzam szukać pracy w Berlinie w tym właśnie fachu. Jakie macie dla mnie rokowania odnośnie znalezienia pracy w tej branży. Z pozwoleniem na pracę raczej nie będzie problemu (mąż jest obywatelem niemieckim), tylko moja znjomość języka jeszcze niedoskonała...Może ktoś poleci mi jakąś firmę, laboratorium?
  • Prosze o jakies podpowiedzi gdzie mozna przenocowac w Berlinie tanio ale bez karaluchow. Szukam noclegu dla dwoch osob w grudniu na 14 i 15. Przegladalam juz sporo stron web z adresami ale moze ktos zna jakies przytulne niedrogie miejsce.Bede wdzieczna za wszelkie informacje i z gory dzieki Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się