berlin

(8 wyników)
  • berlin(7)

ludzie z berlina powiedzcie mi prosze dlaczego w tym miescie dostac mieszkanie ,graniczy z cudem? od roku bezskutecznie chcemy zmienic mieszkanie ,idziemy ogladac ok fajne ,dostarczamy potrzebne dokumenty i zaczyna sie.....a to zeby dostarczyc ze bez dlugow jestesmy ,ok dostarczamy ,a to wyciagi z konta ok ,prosze bardzo i cisza dzwonimy a nie,juz komus wynajete i tak od roku! no kuzwa uprzedzeni do polakow czy co?!
  • Dziewczyny czy mozecie polecic jakiegos dobrego ginekologa w berlinie?? Dzieki peha
  • Witam wszystkie forumowiczki. Mam takie pytanie do Was. Zacznijmy od początku. Mieszkam z moją córką w Berlinie (od kilku miesięcy). Mieszkamy u mojego chłopaka (który nie jest ojcem dziecka).Moja córka ma 2.4 lata i chciałabym ją zapisać tutaj do przedszkola,tylko nie wiem jakie muszę dokumenty przedstawić ,gdzie się udać i w ogóle jak to zacząć? bardzo proszę o radę. z góry dziękuję !
  • Witam ! Prosze o podpowiedz gdzie w Berlinie mozna pójśc z czterolatkim i miło i edukacyjnie spedzić czas. Będę w Berlinie od czwartku i zamiast tradycyjnych zakupów chciałabym ten weekend spedzić z synkiem na atrakcjach dla niego. Gdzie zabieraja swoje dzieci Berlinczycy ? Proszę Was o pomysły może znacie jakies fajne miejsca ( muzea, teatry kukiełkowe, kina itp) dla czeroletniego chłopca?
  • witajcie!chetnie spotkam sie z mamami ,ktore mieszkaja w berlinie na dzielnicy tiregarten.samotnosc zaczyna mi doskwierac.......
  • Bardzo proszę o pomoc.Poszukuję polskich pediatrów w Berlinie(najlepiej w dzielnicy Reinickendorf).Z góry dziękuję za pomoc:)
  • Mam gorącą prośbę do mam z zagranicy.Wybieramy się z mężem i synkiem na zakupy, jednakże wcześniej chcielibyśmy "poodwiedzać je w internecie" i posprawdzać ceny.Otórz interesują nas foteliki samochodowe,jakieś linki sklepów z żywnością typu lidl itp.aha, i do której są otwarte centra handlowe w soboty i niedziele?? Pewnie zawracan Wam "tyłek" ale naprawdę mnie to interesuje.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się