Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      berlin

berlin

(18 wyników)
    • Właśnie zauważyłem że w czerwcu kończy mi się paszport, lecę do Malagi na początku Lipca z Berlina. Wg mnie nie powinno być problemu lecieć na dowód osobisty ale wolę się upewnić :) Chodzi mi też o to że mój niemiecki może nie być wystarczający do wytłumaczenia czegoś na lotnisku. Niech ktoś potwierdzi że na pewno wystarczy dowód lecąc samolotem - ja już słyszałem różne teorie, zawsze miałem ze sobą paszport a w EU lecę pierwszy raz.
    • DUNIA czy moglabys podac jakis namiar, link na te tanie wyloty na KANARY z pobytem z Berlina??? Bede bardzo wdzieczna Ania
    • Witam, miałam wątpliwą przyjemność po raz kolejny korzystać z terminalu Etiuda. Wszyscy,którzy pragną lecieć w niedzielny poranek,mają zapewnioną darmową porcję stresu. Mój samolot miał wystartować o 6:40,nie mogłam wcześniej,więc o 5:30 zjawiłam się w okolicach Etiudy. Uprzejmy taksówkarz zapytał,czy podwieźć nas pod drzwi czy może zatrzymać się na końcu kolejki. A jakże, była długaśna kolejka na zewnątrz,na wietrze i mrozie. Po kilku minutach wywołano do odprawy wszystkich lecących do...
    • sprawdzałem tyle różnych stron, co prawda są różne rozwiązania, ale chciałem się was spytać, z jakich połączeń korzystanie, czy lecicie prosto z warszawy (bo stąd jestem) czy może z innego miasta np. Berlin? jak sie opłaca najlepiej, bilety chce w dwie strony, poczatek lipca a potem wrzesien
    • Proszę o pomoc. Dostałam zaproszenie dla całej rodzinki na wyjazd do przyjaciela na Gran Canarie. Jak tam najtaniej dolecieć? Wybieramy sie w pażdzierniku a więc czartery odpadają. Z góry dziekuję
    • jak w temacie. proszę o podpowiedzi.
    • Kochani, czy są jakieś tanie linie do Madrytu? z Wawy albo innych polskich miast? jakaś gapa jestem i nie umiem znaleźc:) pomocy
    • Z Polski północno- centralnej lub z Berlina?
    • nie dostalam odpowiedzi na forum 'latanie', moze tu ktos moze mi poradzic. szukam najtanszego polaczenia- wylot poczatek lipca/koncowka czerwca, powrot ok. 20 wrzesnia. jedna dorosla osoba. znalazlam taka opcje: katowice-kolonia z central 148 zl, potem kolonia-palma z germanwings 68 e. powrot 46e + 45 zł. w sumie ze wszystkim wychodzi kolo 1000 zl. mam szanse znalezc cos tanszego? przychodzi wam do glowy inna opcja? znalazlam jeszcze cos takiego: tiny.pl/g2mx i wyszlo mi ze na...
    • Mam prośbę może zna ktoś jakieś tanie linie które mnie tam dostarczą :)
    • czy leci ktoś z Krakowa do Malagi 11.08.2008?
    • Jak wyżej - w jaki sposób najtaniej dostać się tam w polowie sierpnia? Chce sam przelot. A moze taniej stopem i pozniej promem? Kto z Was ma doswiadczenie w tej sprawie? Justyna
    • Ludzie, doradzcie jak zdobyc tanie bilety lotnicze do Barcy lub Sewilli?
    • Madera(17)

Z kim najlepiej na Maderę?
    • Jakie biuro ma w sprzedazy La Palme na Kanarach? Szukam po sieci i nie moge znalezc. Dzieki z gory za info cantata
    • Bardzo bym był wdzięczny za pomoc w tymrze temacie . Może są jacyś stali przewoźnicy z Polski ?
    • czy ktoś korzystał z pośrednictwa firmy International Travel Marketing? i może wie jakie panują tam zasady i czego można się spodziewać.Wyjazd na Teneryfę - propozycja ok 320 $ ydzień - bez przelotu-w apartamentach....bez wyżywienia hmmm..w dodatku to taka jakby wygrana bez konkursu;-)))) ps. ze strony www wiadomo że jest to system RCI(kluby tzw.wymiany wakacyjnej)- ktoś wie coś więćej...plissssssssssss help!! ..z góry wielkie dzięki!!pozdrawiam
    • czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jak najtaniej dostać się do Walencji? (najchętniej tanie linie lotnicze, również z poza Polski) Serdecznie pozdrawiam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się