Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      berlin

berlin

(6 wyników)
    • Witam wybieramy się samochodem do hotelu Berlin w Św.Własie. Turnus zaczyna się 16 lipca więc wyjeżdżamy 15 lipca z Krakowa.Jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt tu na forum lub na maila: marcowy1@tlen.pl.Na parę samochodów to zawsze raźniej.Dodam że w ubiegłym roku też byliśmy w Św.Własie więc drogę już znamy Pozdrawiam
    • Niedawno wróciłam z Bułgarii ze Sveti Vlas - HOTEL BERLIN. Byłam tam 14 dni z mężem i 2 dzieci i uważam ten wyjazd za najlepszy ze wszystkich poprzednich!!! Kilka moich cudnych wspomnień... Wakacje były MEGA UDANE!!!!:) 1. Hotel: Piękny średniej wielkości, położony koło plaży (w folderze 50m, moim zdaniem troszkę więcej:), widok z okna: szumiące morze:). Basen hotelowy, niewielki, składający się z brodzika i basenu do pływania 150cm. Czyściusieńki, codziennie czyszczony, darmowe ...
    • Mam pytanie czy sa jakies sposoby aby dostac fajny pokoj w hotelu czy to leci tasmowo po kolei jaki trafi taki masz konkretnie hotel berlin bulgaria dziekuje za odp
    • Ponoc bardzo dobre jedzonko czy ktos cos moze powiedziec i czy polecacie czy do Rusiny daleko jest od hotelu Berlin dziekuje
    • Witam wszystkich Czy ktoś wybiera się do Sv. Vlasu 23.07.z Katowic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się