Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      berlin

berlin

(6 wyników)
    • Gdzie na zakupy do Berlina? Macie jakies sprawdzone miejsca? Z góry dziekuję za odpowiedzi:)
    • Proszę o dobre adresy sklepów dla przyszłych rodziców w centrum Berlina. Interesują mnie sklepy z ubrankami, akcesoriami, mebelkami, itd. Szukam również sklepy z ubraniami dla kobiet w ciąży. Proszę o pomoc :-)
    • Wybieram sie w piatek Kto wie w ktorym rejonie znajduje sie Allee Center Kids Store Landsberger Allee 277 tzn czy to centrum Dotychczas bylam w Galerii I drugie pytanie Bylam juz kilka razy ale moze jakas rada co warto kupic, co stamtad przywozicie dla dzieciaszkow Moja za 2 miesiace 2 latka
    • Wirtualny rynek artykułów dziecięcych już przeanalizowałam. Ponieważ i tak wybieram się do Berlina, zależy mi na adresach i nazwach tamtejszych sklepów ze sprzętami dla dzieci (wózki, foteliki, itp...). Jeśli ktoś jest zorientowany w namiarach, asortymencie, cenach... proszę o pomoc. Mogą być oczywiście okolice Berlina, Frankfurt nad Odrą też. Pozdrawiam
    • Wybieram się w przyszłym tygodniu do Berlina, może ktoś wie o dobrze zaopatrzonych sklepach, gdzie jest sporo ciuszków, wózków i temu podobnych. Nie musi być w samym Berlinie może być gdzieś w okolicy. Z góry dziękuję za każdą informację. Pozdrawiam
    • czesc dziewczyny,wybieram sie na zakupy do Berlina,zupelnie nie znam tego miasta,moze ktoras z was moze podac mi adresy fajnych sklepow z ubrankami dla dzieci,slyszelam ze jest tam sklep GAP,b.proszevo pomoc -z gory dziekuje ASIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się