Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      berlin

berlin

(7 wyników)
    • Witam - szukam Polaków wyjezdzających z niemieckich biur podrózy do Turcji. My lecimy z Berlina 27.08.2007 do Oludenizn hotel Meri- 1600 eur za 2 dorosłe os+ dziecko 1,5 roku. Mimo ze nasz niemiecki nie jest na wysokim poziomie zdecydowaliśmy sie na wyjazd z niemieckich biur podrózy (oczywiscie załatwiane przez polskich posredników) ze względu na cene i wyższą jakość oferowanych usług. Pozdrawiam
    • -- ~*öfkeyle kalkan zararla oturur*~ 'WEMayNEVERfindOURreason2SHINEbutHERE&nowTHISisOURtime &ImayNEVERfindTHEmeaningOFlifeBUT4THISmomentIMfine'
    • Witam serdecznie. Czy ktos z Was wie jak najtaniej bukowac loty do Stambulu na wrzesien na ok. 10 dni? Prosze o info o przewoznikach, stronach internetowych itp. Moje poszukiwania nie wykazaly zbyt duzej liczby tzw."lotów promocyjnych" i zastanawiam sie, czy w ogóle można dolecieć tam z Brukseli za mniej niż 200 euro. Dziekuje za pomoc.
    • no właśnie, pytanie jak w temacie :) Do jakiego miasta w Turcji można się najtaniej dostać z Polski? jakimi liniami? skąd najlepiej rozpocząc podróż po Turcji wynajętym samochodem? I czy 1 maja będzie tam już ciepło i czy pomiedzy kolejnymi punktami zwiedzania będe mogła wykąpać się w morzu? :) znawców tematu gorąco proszę o porady! dziękuję i pozdrawiam
    • Bodrum(4)

Jak dostac sie najtaniej do Bodrum ????Chodzi o sam lot bo wyzywienie i zakwaterowanie mam załatwione Bardzo prosze o pomoc
    • Jakie są wasze doświadczenia z nienieckimi bp?? Wielu moich znajomych twierdzi ,że wakacje z nbp wychodzą taniej niż u nas a przy tym oni mają lepsze pokoje........ I jeszcze jedna prośba o link do niemieckiego odpowiednika Scanholiday.Pozdrawiam
    • przeszukałam całe forum bardzo dokładnie, wiec prosze nie polecac mi jakich linków ;) wszędzie jest mowa o małych dzieciach, a czy osoby młode maja tam co robic, czy to hotel ukierunkowany głownie na rodziny z dziecmi? mam jeszcze pytanie, co do sokow ze swiezych owocow- gdzies znalazłam zapis, ze sa ale odpłatnie, pozniej, ze sa za darmo, czy moglby mi ktos udzielic konkretnej odpowiedzi? z góry dziekuje lece 23.06 z Berlina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się