Dodaj do ulubionych

Egipt z Big Blue

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 12:07
Mam zamiar wybrać się do Egiptu do hotelu Paradise z biurem podrózy Big Blue.
Mam pytanie co sądzicie o hotelu oraz o samym biurze Big Blue. Zaciekawiły
mnie ich dość niskie ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Egipt z Big Blue IP: *.pl 26.10.02, 10:14
      Witaj
      nie polecam hoteli w Egipcie z tym biurem, BB spaecjalizuje się w Grecji i
      wyspach grecjich i tak powinno zostać
      z wyborem hotelu w Egipcie trzeba być bardzo ostrożnym!
      Pozdrawiam,
      Kasia
      rezerwacja@happyholiday
      • Gość: misttrz Re: Egipt z Big Blue IP: *.acn.pl 22.11.02, 16:46
        moga byc choc neiktore hotele nie za ciekawe
        M
    • Gość: Ilona Re: Egipt z Big Blue IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 13:30
      Big Blue to głównie Grecja, więc lepiej jedź z biurem, które faktyczne
      specjalizuje się w Egipcie, czyli m.in. Alfa Star, lub Selectours.
      A w ogóle to nie jedź w żadnym wypadku do hotelu 3*** i to w Hurghadzie!!!!
      Będzie syf,brud i ubóstwo...Wierz mi, bo pracuję w biurze podróży!
      Pozdrawiam.
      PS.Jak już nie masz kasy, to zrezygnuj z Egiptu i jedź do Tunezji,
      bo na Egipcie, to nie ma co oszczędzać!
      • inab Re: Egipt z Big Blue 31.10.02, 10:18
        Gość portalu: Ilona napisał(a):

> Big Blue to głównie Grecja, więc lepiej jedź z biurem, które faktyczne
        > specjalizuje się w Egipcie, czyli m.in. Alfa Star, lub Selectours.
        > A w ogóle to nie jedź w żadnym wypadku do hotelu 3*** i to w Hurghadzie!!!!
        > Będzie syf,brud i ubóstwo...Wierz mi, bo pracuję w biurze podróży!
        > Pozdrawiam.
        > PS.Jak już nie masz kasy, to zrezygnuj z Egiptu i jedź do Tunezji,
        > bo na Egipcie, to nie ma co oszczędzać!

To twoje biuro ma w takim razie syfiaste oferty. Ja bylam na poczatku
        pazdziernika w *** i wprawdzie nie bylo luksusow, ale bylo czysto, zadnego syfu
        i brudu.
        • Gość: julia Re: Egipt z Big Blue IP: *.polkos.com.pl 31.10.02, 12:48
          Zgadzam się z INAB. Byłam w Hurghadzie w hotelu *** i było czysto, schludnie,
          bardzo dobre jedzenie, miła obsługa. Za to nie jestem przekonana co do Tunezji.
          Tamtejszy hotel *** dość mocno odstawał od tego w Egipcie. Poza tym generalnie
          Tunezja wychodzi zdecydowanie drożej niż Egipt. Osobiście polecam Egipt z Scan
          Holiday lub Vingiem.
          • Gość: Ilona Re: Egipt z Big Blue IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 17:12
            Gość portalu: julia napisał(a):

> Zgadzam się z INAB. Byłam w Hurghadzie w hotelu *** i było czysto, schludnie,
            > bardzo dobre jedzenie, miła obsługa. Za to nie jestem przekonana co do
            Tunezji.
            >
            > Tamtejszy hotel *** dość mocno odstawał od tego w Egipcie. Poza tym
            generalnie
            > Tunezja wychodzi zdecydowanie drożej niż Egipt. Osobiście polecam Egipt z
            Scan
            > Holiday lub Vingiem.

Nie twierdzę,że hotel 3* jest lepszy w Tunezji.Chodziło mi,że można właśnie
            lepszy hotel kupić w Tunezji, bo na miejscu mało kasy się wyda niż w Egipcie.
            A poza tym Ving i Scan to jedne z najdroższych biur!!!
        • Gość: Ilona Re: Egipt z Big Blue IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 17:09
          inab napisała:

>
          > To twoje biuro ma w takim razie syfiaste oferty. Ja bylam na poczatku
          > pazdziernika w *** i wprawdzie nie bylo luksusow, ale bylo czysto, zadnego
          syfu
          >
          > i brudu.

Co tak odrazu ostro,przecież piszę to na podstawie nie tylko swoich, ale i
          innych obserwacji.Ty i Julia miałayście widocznie szczęście!A skoro tak
          zachwalacie, to czemu nie napisałyście nazwy biura i hotelu????

• Gość: niki Re: Egipt z Big Blue IP: lafiel:* / 172.16.0.* 19.11.02, 17:09
      ja tez pracuje w biurze podróży, takim agencyjnym i z Big Blue wysyłam ludzi
      także do Egiptu i nie było wpadek, jeśli ktoś wie jaki standard ma hotel do
      którego leci to nie ma żadnego problemu, problem zaczyna się robić w momencie
      jak ubarwi się prawde. Jeśli nie to polecan takze to biuro jeśli chodzi o Egipt.
      • Gość: Adam, Re: Egipt z Big Blue IP: 217.29.140.* 26.11.02, 22:32
        Az soe musze wtracic do tej pogadanki.... bardzo zastanawia mnie jakaz to jest
        ta tajemnicza nazwa 3* hotelu w Hurghadzie, ktory tak bardzo sie niektorym
        spodonal?!?
        • Gość: Ilona Re: Egipt z Big Blue IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 17:05
          Gość portalu: Adam, napisał(a):

> Az soe musze wtracic do tej pogadanki.... bardzo zastanawia mnie jakaz to
          jest
          > ta tajemnicza nazwa 3* hotelu w Hurghadzie, ktory tak bardzo sie niektorym
          > spodonal?!?
          No właśnie-te które tak rekomendowały ten hotel stąd zwiały,więc cóż nam
          pozostaje...powątpiewać tylko w to wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka