boli

(6 wyników)
  • Zawsze miałam trudności na WFie kiedy robiliśmy cwiczenia które wymagały kładzenia się na twardej podłodze i cwiczenia np, brzuszków. Poszłam do lekarza rodzinnego bo moja kośc ogonowa zaczęła wydawac mi się dziwna, wygląda ona jak by była podzielona na pół, lekarka powiedziała że musiała byc złamana i źle się zrosła czy coś. Ale jak można złamac kośc ogonową i nic o tym nie wiedziec? Do tej pory odczuwam ból przy długim siedzeniu na łóżku, opierając się plecami o ścianę, przy d...
  • Bardzo proszę o pomoc. Opiszę w skrócie co mnie spotkało. Gram amatorsko w koszykówkę, ale niedawno odniosłem kontuzję w pracy. Uderzyłem się w coś i kolano tak spuchło, że ortopeda zrobił mi punkcję kolana. Następnie po tygodniu wróciłem do pracy, choć kolano lekko bolało, liczyłem, że samo przejdzie. Niestety ból narastał, aż po 3 dniach już ledwo co chodziłem. Zrobiłem USG, które wykazało "częściowe zerwanie więzadła pobocznego piszczelowego w części bliższej z uszkodzeniem o...
  • Witajcie w niedziele skręciłam nogę spadając z 2 schodów i noga wpadła mi pod ukos i pod pupe i jeszcze na niej siadłam :( pojechałam w poniedziałek do szpitala na SOR zrobili przeswietlenie bo była bardzo spuchnięta i nie mogłam na niej stanąć. W przeswietleniu wyszlo ze skrecenie tylko. Daja szyne przepisał tabletki Cyclo3Forte, i zastrzyki przeciw zakrzepowe i jutro pojutze wysyłaja do ortopedy urazowego, przed wczoraj byłam u ortotopedy opowiedziałam mu jak to sie stało i on powiedz...
  • Witam Mam 23 lata i problem z oboma kolanami. Gorzej jest z lewym. Nie mogę schodzić z góry - boli z boku, czasem gdy wstaję - porządnie 'chrupnie' z przodu. Kiedyś próbowałam ćwiczenia - w rozkroku przy wyprostowanych plecach, uginałam kolana, wtedy też coś się przestawia z boku od zewnętrznej strony i boli. Ostatnio zauważyłam też, że przy zginaniu kolana coś się przestawia w środku. Nie boli, ale jest nieprzyjemne. Szczególnie jak siedzę, wyprostuję kolano i powoli opuszczam, to t...
  • Witam. Mój problem ciągnie się już od ponad dwóch lat, dlatego jestem zupełnie zdesperowana i szukam pomocy wszędzie. Z góry piszę, że nie wiem, czy jest to problem ortopedyczny czy nie - żaden lekarz tego nie wie, ja tym bardziej. Od ponad dwóch lat (początek - czerwiec 2007) boli mnie drugi palec u stopy. Jest to ból podobny do skurczu, pojawia się nagle. Boli około 30-60 s i przestaje, ale ból jest okropny, niepodobny w ogóle do jakiegokolwiek bólu pochodzącego od urazu mechaniczne...
  • DORADZĘ W DOBORZE. sprzęt ortopedyczny i rehabilitacyjny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się