boli

(3 wyniki)
  • 6 luty godzina 10.00 leze sobie i nagle telefon - Adam tata jest na pogotowiu zaraz go wioza do szpitala do leszna na oddzial nefrologii. Szybko do samochodu z poznania do leszna jakos 70km, wchodze na oddzial prowadza mnie na sale a Tata siedzi i sie usmiecha do mnie. ucieszyl sie ze przyjechalem... Rozmawialem z nim, zartowal, od godziny 12 bylem z nim do 17 i byla widoczna poprawa jak wyjezdzalem mial wiecej sil bylo widac ze jest lepiej. Mial watrobe uszkodzona i nerki troche stanely...
  • Kilka tygodni temu zginął mój brat. Miał zaledwie 29 lat. Miał tyle życia w sobie. Zawsze był uśmiechnięty i taki towarzyski. Nie potrafię pogodzić się z jego śmiercią. Jak mam teraz żyć? Tak bardzo boli mnie serce.
  • Moja babcia ma dopiero 54 lata... Jest w bardzo ciezkim stanie, umiera na raka... Choroba ciagnie sie juz od dwoch lat, babcia byla leczona na wszystkie mozliwe sposoby,na chwile obecna lezy w szpitalu, a lekarze poinformowali nas ze trzeba przygotowac sie na najgorsze... Jest juz bardzo zle, obawiam sie, ze to juz tylko godziny dziela ja od... Zaczelo sie od raka pluc, teraz przerzuty wystapily na piers, trzustke, watrobe i przelyk... Czy to normalne, ze staram sie od tego uciec? Dlaczego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się