boli

(382 wyniki)
  • mam wykonac hsg, nasluchalam sie ze to okropnie boli.Czy wrato brac znieczulenie ogólne?
  • Witam! Wczoraj miałam robione badanie na drożność jajowodów. Wzięłam przed nim leki przeciwbólowe i rozkurczowe. I jakoś dałam radę. Ale w nocy zaczął mnie boleć brzuch, a w zasadzie dół brzucha i tak jest cały czas. Czy to normalne?
  • Przygotowuję sie do In vitro Mam pytanie, czy pobranie komórki jajowej i potem wstrzykniecie zarodka wiąże się z bólem? Pytam, bo niestety bardzo źle reaguję na jakikolwiek ból-taka skłonność.
  • Witajcie W tym tygodniu czeka mnie pierwszy w zyciu zabieg pobrania komorek jajowych a potem transfer zarodkow. Powiedzcie mi prosze czy te zabiegi bola ? Nie chcialabym brac znieczulenia ogolnego tylko miejscowe ale troche sie obawiam czy to da sie wytrzymac - prosze odpowiedzcie Dzieki wielkie magdad5
  • Dziewczyny podzielcie się proszę informacjami na temat Waszego samopoczucia po punkcji i później po transferze. Jestem bezsilna i nie wiem jak sobie radzić... Od poniedziałku (dzień punkcji) boli mnie brzuch, z różnym nasileniem, mam skurcze, brzuch trochę mi się powiększył Innych objawów hiperstym.nie zauważyłam Jakoś nie zauważyłam, żeby z kolejnymi dniami ból ustępował. Pytałam wczoraj podczas tranferu czy wszystko jest ok (w środku) - w jak najlepszym.. Więd skąd to samopocz...
  • Witam Zagladam tu od dawna, ale zawsze mowilam, ze to forum jeszcze nie dla mnie ;-))) Tak sie chcialam poceszyc. W zeszly piatek miala pierwsa inseminacje, dwa dni potem zaczely mie bardzo bolec piesi, a od kilku dni okropnie boli mnie podbrzusze. Lekarz zalecil mi duphaston,moze to po tym??? Nie bede pisac glupich pytan, w stylu Cy jestem w ciazy??? Chociaz przyznam ,ze mam nadzieje, ze to dlatego mnie boli. Jednak wole sie nie nastawiac. Dziekuje z gory za odpowiedz. Moze t...
  • ból(4)

Czasami jest mi tak cięzko,że nawet oddychanie boli. Znów wszystko prysło, 37dc bez @ potem jakieś plamienie i to wszystko. Lekarz polecił zrobć mi badanie krwi... i nic. Najgorzej jest wtedy ,kiedy zaczynam wierzyć. To chyba nie ma sensu. Jak możecie z tym wytrzymać psychicznie ja chyba umieram od środka.
  • Dziewczyny poradzcie prosze, dzis mam 7dc i od paru dni pobolewa mnie brzuch na samym dole tak jakby macica czy jajniki Jak sie objawia zapalenie przydatkow? ktoras miala? nie mam zadnych uplawow, to nie jest ostry bol tylko po prostu czuje je - jakis taki "tępy" lekki bol co to moze byc ? mam isc do gina czy na usg?
  • CCo boli? Zastrzyki? pobieranie krwi? punkcja i pobieranie jajeczek? transfer? czy tez po prostu wszystko? Jak bardzo boli?
  • Dziewczynki, u mnie niedługo miną 24 godz. od zabiegu. Boli mnie dosłownie wszystko, i to nie tylko jajniki, ale cały brzuch od pasa w dół. Plecy, nerki, wszystko. Zrobienie siku graniczy z cudem, bo tak ciągnie. Chodzenie... udaje sie tylko malutkimi kroczkami i wolniutko. Wściec sie idzie. Jak sobie pomyślę, że w pn. maja mi jeszcze tam grzebać w tym obolałym brzuchu, to mi się płakać chce. Ile to jeszcze może trwać? Dziś wstałam dosłownie na czterech dopełzłam do nurofenu i po ...
  • Witam, IUI mialam we wtorek i od wczoraj boli mnie brzuch jak na @, czy to jest normalen (stymulowana bylam menopurem). Prosze odpiszcie
  • 15 dpt - a mnie od punkcji ciągle pobolewa jeden z jajników, do tego dochodzi nieostry ale stały ból placów nad posladkiem, w który mnie kłuli ... (biorę no-spę, ale ile można). Nie jest to przestymulowanie-8 kom.j., już krwawiłam... Długie terminy do mojego gina. Może któraś tak miała ?
  • Dziewczyny, wczoraj miałam pierwszą iui. Jeśli chodzi o porę to wydaje się że była idealna - jeden pęcherzyk pękł tuż przed iui, drugi czułam jak pęka jakąś godzinę po. Było to ok 20:00. Ok 1:00 w nocy obudził mnie straszliwy ból w dole brzucha, trwał jakieś dwie godziny. Teraz rano - czuję się już dobrze. Ale ten ból ... niepokoi mnie bo nigdy aż takiego nie miałam, był naprawdę mocno dokuczliwy. Miałyście kiedyś coś takiego?
  • HSG miałam wczoraj w Salve w znieczuleniu, bardzo polecam (poprzednio miałam bez znieczulenia i nie dość że nie wyszło to jeszcze ból okropny, a tutaj wpuścili mi coś przez wenflonik i było super). Dziś boli brzuch i podkrwawiam trochę, czy myślicie że coś jest nie tak? Pozdrawiam
  • Ja do Was po radę ! Jestem czwarty dzień po IUI i od wczoraj mam taki dziwny ból w okolicach jajników.Nie boli bardzo,ale tak jak przed nadejściem @ , a to dopiero 18dc. Dodatkowo usg pokazało,że pęcherzyki godne uwagi są w lewym jajniku a mnie pobolewa prawy. Co o tym myślicie?
  • Witam mam pytanie jak to jest przy inseminacji, będę podchodzić pierwszy raz i chciałbym się na coś nastawić jak to w ogóle wygląda i czy jest odczuwalny jakiś ból. Czy któraś z Was miała insem. na Pl. Starynkiewicza? Jakieś opinie?
  • Wiem że to tylko badanie, ale mam pietra. 2 IUI nieudane, więc wiadomo że trzeba, ale brrrr..... Możecie mi powiedzieć na co mam się nastawić? Uśpią mnie czy na żywca? I jak to będzie? Ściskam Współforumki :)
  • Witam, Wczoraj dostalam pregnyl (po CLO pecherzyk mial 21,2) a ja nic nie czyje, zeby sie tam cos dzialo... Taka Sobie Kobitka
  • Witam wczoraj miałam swją drugą IUI ale była ona jakaś dziwna po pierwsze zaraz po podaniu nasienia zacaął strasznie boleć mnie brzuch a po drugie podane nasieniw samoczynnie wypłyneło jeszcze jak siedziałam na fotelu .GIN skomentował to ze nasieniabyło podane bardzo dużo i dlatego wypłyneło poza tym brzuch boli mnie nadal tylko jakoś tak dziwnie jakbym się przetrenowała na siłowni i bolały by mnie mięśne brzucha dziewczyny napiszcie proszę co to buło i cz mii tego wszystkiego są jakieś...
  • Wczorajszy dzien przeryczałam cały. Po transferze miałam tydzień zwolnienia lekarskiego i pani wypisujaca zwolnienie w Invimedzie najpierw sie pomyliła i wpisała w kody "B" czyli ciąża a potem skresliła. No i wczoraj w pracy odbieram telefon a przesympatyczna naprawde Pani z ksiegowości mówi do mnie "Pani Małgosiu czy ten zapis na zwolnieniu to jest to o czym myslę" chyba juz chciała mi gratulować bo to fajna babeczka. Po tym telefonie tak sie rozryczałam ze do wieczora nie mogłam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się