Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      boli

boli

(10 wyników)
    • Od 13 dni jestem na diecie wszystkie przykre objawy ustapiły, a zaczęło mnie boleć pod żebem lewym, trzustka, albo jelito, czy ktos tak miał, ajesli tak to co z tym robić
    • Czy Was tez bolą / bolały zatoki ? Tak mnie dziś boli głowa w okolicach zatok, że ledwo żyję :( Jutro idę do laryngologa (oczywiście prywatnie;). Czy taki ból zatok to jest normalne przy kandydozie?
    • Mam potworne bóle głowy po zakraplaniu nosa alocitem,nie wiem czy to normalny objaw,te bóle są nie do wytrzymania przez co nie potrafię zmusić się do codziennego zakraplania. Czy też macie takie objawy? Jeszcze jedno pytanie,czy "palenie" w zatokach w czasie zakraplania też jest oblawem ciągłym czy po jakimś czasie przeszło Wam?
    • witam myślałam że grzybicę mamy już wyleczoną lub przynajmniej zaleczoną. Dziecko leczyłam lekami izopatycznymi (21 miesięcy). dwa miesiace po lekach obserwuję niepokojace objawy tzn. smrodek z buzi i nocne płacze. i właśnei te nocne płacze mnie niepokoją. czy Wasze dzieci tez mają takie objawy, wydaje mi się że ból brzuszka wystepuję zawsze po zjedzeniu czegoś słodkiego. Żadko, ale daję dziecku czasami małego cukiereczka (mini) lub lizaka i mam wrażenie że po tym bóle brzuszka ...
    • Mam drożdzycę ukł pokarmowego i mam bóle w podbrzuszu, częściej po lewej stronie, czasami po środku.Zastanawiam się czy to może być jelito, może koncowa część, czy ktos tak ma.Jak mam wzdecia to bardzo naciska na pęcherz , to może pęcherz mnie boli.Jestem załamana bo chciaabym dowiedziec sie comnie konkretnie boli!? a może to od ciagłych zapaleń szujki macicy?Miałam już kolanoskopię, cystoskopie, tomografie, wszystko ok.Jedyne co mi wychodzi to bakterie w szyjce macicy, grzyby w u...
    • Witajcie, mam głupi objaw. Głupi i mnie osobiście cholernie męczący. Otóż wygląda to tak: siedzę sobie spokojnie, ni z tego ni z owego czuję lekkie (czasem mocniejsze, aż bolesne) pulsowanie w gardle. Czasami nawet wtedy na parę sekund nie mogę złapać oddechu. to trwa kilkanaście sekund maksimum. Potem zaczynam odczuwać ucisk w klatce piersiowej i zacynam mnie boleć. I w klatce piersiowej i stawy, MOMENTALNIE przechodzi mi ochota do wszystkiego, ogarnia NIESAMOWITA senność i tracę nad sobą...
    • Grzybice pochwy mam od wiekow, po drodze 100 000 zakazen bakteryjnych. Od kilku lat codziennie boli mnie podbrzusze, nic nie pomaga, nawet jak wymazy czyste to boli.lekarz mowi ze grzubica nie boli.a mnie wlasnie boli macica, wlasciwie wszystko tam.sluchajcie jezeli bakterie moga spowodowac zapalenie narzadow rodnych to niby dlaczegp candida nie?jak myslicie? czy ktoras z was ma tez bole macicy itp.szczegolnie jak pada desz i jest zimno?dodam jeszcze , ze mocz mam super ok, amimo ws...
    • Witam! (Mam Candide na +++). 2,5 tyg temu sie przeziebilam, no i oczywiscie bol gardla i katar, jak zwykle bez goraczki. Zazywalam juz wczesniej Citrosept wiec zwiekszylam dawke, oprocz tego 4 tabl. Iskialu dziennie, na gardlo Tantum Verde (zawsze od razu pomagalo) i plukanie woda z sola, a do nosa kropelki. No ale niestety bez skutku. Gardlo raz bolalo, raz nie, raz bylo lepiej, raz gorzej. Wkoncu przyplatalo sie zapalenie cewki moczowej. Wzielam przez kilka dni Urosept i przesz...
    • Witam, od pół roku leczę się na candidoze, stwierdzonej na podstawie gastroskopii, białe nitki mialam nawet w przełyku, najpierw leczenie zaczelam od farmaceutykow standard flumykon,nystatyna, cholestil i daktarin przepisanych przez znanego krakowskiego gatrologa, niestety dwie kuracje po miesiacu kazda, nie pomogly, lekarz zapomnial wspomniec o diecie, zakazal tylko slodkich rzeczy i owocow zanim trafilam do gastrologa czułam się fatalnie ok 1,5 roku, bole glowy, zmeczenie,omdl...
    • Witam! 9 września byłam na pierwszej wizycie u homeopaty.Dluga ta wizyta,do tego badanie krwi w ciemnym polu widzenia z ktorego wyszlo ze mam zespól jelita przeciekającego,duzo bialka we krwi i jakiegoś mocznika ( chyba).Mam zakwaszony organizm,sprzyjający rozwojowi grzybów i innych bakterii.Z badan kału wyszlo ze mam skąpy przerost Candidy Albicans,a z gardla ze mam gronkowca zlocistego i paciorkowca.Moja kuracja ma wyglądać nastepująco: 3x1 po łyzeczce sody, Sanuvis 2x5kropli, Citrokehl 2...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się