Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      boli

boli

(9 wyników)
    • Jutro idę wyrywać zęba (zdrowego) i trochę mi kolana grają bo jeszcze nigdy nie miałem takiego zabiegu. Napiszcie czy boli takie wyrywanie i jak taki zabieg wygląda ? Czy znieczulenie boli, bo chyba strzykawką znieczulają ? Jak długo to trwa ? itp. Dzięki bardzo za każdą odpowiedź.
    • CZY KTOS ZNA SKUTECZNY SRODEK RZECIWBÓLOWY NA BÓLE ZWIAZANE Z OSTEOPOROZĄ I ZWYRODNIENIAMI KRĘGOSŁUPA? MOJA 72-LETNIA MATKA WYJE Z BÓLU OD KILKU MIESIECY I POMIMO KILKU POBYTÓW W SZPITALU I TYLUZ KONSULTACJI ŻADEN LEKARZ NIE UMIE JEJ POMÓC. TYM BARDZIEJ JA. NIE DZIAŁAJĄ ŻADNE TABLETKI ANI ZASTRZYKI.PATRZĘ BEZRADNIE JAK CIERPI. GDZIE SZUKAĆ POMOCY?
    • urolog maca i w ciemno daje mi antybiotyki ktore nie pomagaja, jakie mam zrobic badania aby zdiagnozowac czemu to jadro/najadrze mnie boli?
    • Zachęcam do podzielenia się swoimi doświadczeniami:)
    • Mam od 2 tygodni duzy ból głowy boli przy skroni troche jakby w oku i jeszcze takie uderzenia w tyle głowy,to pewnie migrena a do specjalisty w tym roku sie juz niedostane.Umnie to moze tez od ucha isc bo mam chore ale juz od 2 lat zaden laryngolog mi niepomógł wiec juz sobie dałem z tym spokój.Mam pytanie czy neurolog zapisze jakies specjalne leki na ten ból głowy ...bo saridon to i ja umiem wziasc.Aha ciekawi mnie jedna rzecz czy jest jakies specjalistyczne badanie ucha cos bard...
    • Czeka mnie wyrwanie wszystkich ósemek, ale czepiam się każdego sposobu żeby temu zapobiec, gdyż po prostu bardzo się boję. Trzęsą mi się nogi na stołku dentystycznym nawet jak idę do kontroli. Czy ktoś słyszał o innej możliwości niż wyrwanie?? Niestety, nie mają te ósemki zbyt dużo miejsca, więc rosną na boki, wykrzywiają pozostałe zęby i wsyzstko to okropnie boli. Ale na pewno mniej niż wyrwanie. Rany boskie, strasznie się tego boję ;(
    • Czy to możliwe żebym zaraził się od osoby która miała kontakty z chorym ok 1,5 roku temu ?? Bylem w niedziele u lekarza. Powiedzial ze jak antybiotyk nie pomoze to znaczy ze to mononukleoza i mam przyjść na badania w środę. I wszystko ładnie biorę antybiotyk , wysypki nie mam , na gardło pomogło bez poruwnania jest teraz(chociaż jeszcze odrobinę boli). I teraz pewien zonk... Bo powiedziałem rodzicom we wtorek wieczorem żę czuję się lepiej. A dziś (środa) obudziłem się zjadłęm śni...
    • Jezdzac na rolkach upadlam bezposrednio na kosc ogonowa. Czy powinnam sie zglosic do lekarza, czy przecierpiec ten bol? Jak dlugo bedzie bolalo?
    • kolana(4)

Od dłuszeko czasu bolą mnie kolana byłem u lekarza specjalisty który nic nie stwierdził a kolana dalej bolą lekarz rodzinny niechce mnie skierowac na badania specjalistyczne jestem sportowcem i ból kolan mi bardzo przeskadza w uprawianiu sportu a od niedawno bola nawet podczas chodzenia i wieczorem co robic?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się