boli

(4 wyniki)
  • dlaczego mnie tak boli glowa,z tyłu głowy...poza tym czuje sie ogolnie jakas bez sil, zupelnie wypruta i sflaczała:(troche mi sie tez w glowie kreci, co mam zrobic bo fatalnie sie czuje,ktoras z was tak miala?
  • to na dole robi mi sie twardy bolacy brzuszek, najłatwiej wytłumaczyć to hmmm ze nie moge wciagnac brzucha poprostu mnie wywala ale boli przy wciaganiu ...w domu tego nie mam za to prace mam siedzącą i czasami mysle ze to z jedzenia i braku ruchu przez 8 godzin;( co moze pomagac? nospa nie ponaga czasami espumisan lub sylimarol ale niewiem dklandie z czego to sie robi bo roznie jem...walsnie od jutra wracam na SB i zobaczymy cz tez bede miala takie rzeczy jak teraz bo nie pamietam czy...
  • jakis czas temu chcialam zaczac plazowac, niestety w 3 dniu strasznie rozbolala mnie glowa.. czy ktos tak mial? zastanawiam sie czy probowac jeszcze raz..
  • czesc!!jestem 3 dzień na diecie, nawet nie jestem głodna, ale dziś strasznie mnie bolała głowa i ogólnie żle sie czulam, byłam osłabiona.nie chce rezygnować z diety i mam nadzieje że to mi przejdzie!! a wy jak sie czujecie na tej diecie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się