Forum Zdrowie Zioła
ZMIEŃ
      boli

boli

(5 wyników)
    • Po pierwsze czym może być spowodowane? Nie jest to jedynie parcie na pęcherz i nikłe ilości moczu, a częste i w miarę obfite bieganie do toalety. Czy można temu jakoś zaradzić? (może jest to jakieś podziębienie?)
    • Jakiego rodzaju zioła (herbatki, tabletki, maści etc.) moga być pomocne w zapaleniu stawów? Biorę niesterydowe leki przeciwzapalne, ale na pewno taka kuracja nienajlepiej odbija się na moim żoładku, dlatego wdzięczna będę za wszelkie odpowiedzi. Gdy zbliża się jesień lub przebywam w wilgotnych miejscach stawy kolanowe, łokiec i nadgarstek stają nię miejscami niesamowice bolącymi i utrudniającymi normalne funkcjonowanie. Czy wyciąg z wiesiołka może być tu pomocny?
    • Wlasnie przed ok 30 min . przez przypadek wylalam na swoja reke goracy sos . Poparzenie nie jest powazne tylko skora czerwona i boli niemilosiernie . Od razu po wypadku wsadzilam reke pod wode , teraz przykladam mrozonke . Czy wie ktos moze jak pomoc obolalej skorze ? Z gory dziekuje :)
    • Witam:) czy są jakieś zioła na bóle wyrostka robaczkowego?? Ktoś mi coś doradzi jak ten ból łagodzić? dodam, że pojawia się tylko w weekendy,czyli boli przez sobotę i niedzielę a reszte tygodnia jest ok, powtarza sie to co jakieś 2-3 miesiące. Pozdrawiam:)
    • Bolą mnie mięśnie pleców.Nie chcę przyjmowac leków rozkurczowych. Czy istnieją zioła rozkurczjace mięsnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się