Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      bramkach

bramkach

(6 wyników)
    • Kochani.Musze dojechac z lotniska w barcelonie do calelli-samodzielnie.Wiem jakimi liniami mam jechac,wiem gdzie sie przesiadac.Podobno moge kupic jeden bilet na cala trase,To wszystko co wiem.A oto moj problem:bilet kasuje sie przy wejsciu na perony danej linii,przy przesiadce musze przejsc na inny peron no i co wtedy mam zrobic ze skasowanym wczesniej biletem.Przeciez tam sa bramki jak w warszawskim metrze.Przeciez gora nie przeskocze.Tak sie tym zamartwiam ze odechciewa mi sie juz ur...
    • mam kilka pytań - niedługo wybieram się do hiszpanii a mianowicie pod Barcelone - jazda nie jest mi obca - polska i niemcy to będzie pikuś - gorzej we francji a to dlatego że nie mam bladego pojęcia w jaki sposób opłaca się płatne autostrady - jak to wogóle wygląda - czym można płacić - na co uważać i wogóle za wszelkie info byłbym wdzięczny
    • Lecę z Barcenony do Poznania Wizzair. Podczas rezerwacji standardowo została wybrana opcja odprawy na lotnisku i nie można było tego zmienić na odprawę on-line. Powiem szczerze, że jestem trochę przerażona. Nie dość, że wielkie lotnisko (pierwszy raz na nim będę) to jeszcze odprawa na lotnisku. Nie mam pojęcia jak to się robi. Do tej pory latałam z wydrukowaną kartą pokładową. Może mi ktoś napisać, gdzie odbywa się ta odprawa? Czy przy stanowisku, gdzie nadaje się bagaże, czy może tam, gdzie...
    • Witam, miałam wątpliwą przyjemność po raz kolejny korzystać z terminalu Etiuda. Wszyscy,którzy pragną lecieć w niedzielny poranek,mają zapewnioną darmową porcję stresu. Mój samolot miał wystartować o 6:40,nie mogłam wcześniej,więc o 5:30 zjawiłam się w okolicach Etiudy. Uprzejmy taksówkarz zapytał,czy podwieźć nas pod drzwi czy może zatrzymać się na końcu kolejki. A jakże, była długaśna kolejka na zewnątrz,na wietrze i mrozie. Po kilku minutach wywołano do odprawy wszystkich lecących do...
    • Wybieramy się z biurem podróży Neckermann na Wyspy Kanaryjskie liniami Air Europa.Poinformowano nas o przesiadce w Madrycie,w związku z tym mamy kilka pytń: Czy bagaż można bezpośrednio nadać z Warszawy do Las Palmas? Czy otrzymamy karty pokładowe na całą trasę przelotu już w Warszawie? Jeżeli nie,to jaka jest procedura otrzymania następnych kart pokładowych przy przesiadce? Jeżeli ktoś korzystał z tego połączenia lotniczego prosimy o informacje.
    • wybieram się do Barcelony z dziećmi czy za nich też płacę bilety czy może mają przejazd komunikacją miejską za darmo. I jeszcze czy są tam jakieś bilety tygodniowe i czy warto je kupić, dzięki za wszelkie sugestie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się