-
Zapytam jeszcze raz w nowym watku
Słuchajcie mam pytanie jedziemy rodzinką do Arabby i mamy malutkie dziecko, ktorym bedziemy musieli sie na zmiane opiekowac - Chcemy wiec kupic jeden karnet i sie zmieniac - chodzi o karnet 6 dniowy - czy myslicie ze jest to możliwe - legalne i czy moga byc z tym problemy ? Czy na karnecie jest zaznaczone Kobieta męszczyzna itp. ? Rozumiem ze zdjęcia sa dopiero od karnetu 7 dniowego. MOze ktos sie w tym temacie wypowiedziec ? Bede wdzieczny - jest nas pare ...
-
czy na wyciagi Ski Amade sa karnety imienne, czy mozna jezdzic na zmiane na
tej samej tygodniowce? pytam, bo istnieje niebezpieczenstwo, ze jedziemy z
naszym dzieciaczkiem, a on jeszcze nie jezdzi...
agat
-
Drogi Ekspercie!
W Pani ostatnia nadzieja. Od prawie 30 lat zastanawiam się nad pewnym problemem. Kilka dni temu znowu
onbejrzałam slalom specjalny i wtedy przypomniałam sobie o forum. I pomyślałam, że wreszcie jest szansa, że
zrozumiem. Co?
A no - to: skąd narciarz jadący slalom specjalny wie które tyczki są ważne? Według jakiej zasady stawiane są te
tyczki (kolory!)? Kiedy stawia się tyczki podwójne? I po co są te dodatkowe tyczki? Dla utrudnienia? Zmylenia?
Obserwuje slalomy i pr...
-
witam
wybieram sie na narty i szukam malego uzytecznego przedmiotu, jakiegos malego
lekkiego pojemnika ktory moglbym zawiesic na szyji,w ktorym trzymalbym karnet
do wyciagow.
podrawiam
-
Przegladam sobie cennik osrodka ( www.slotwiny.com.pl/cennik.html ) Slotwiny w Krynicy i to jest pierwszy cennik, na ktorym widnieje informacja ile wynosi blokada czasowa (karencja) karnetu czasowego/okresowego do nastepnej mozliwosci przejscia przez bramki. Jest to oczywiscie blokada przed wielokrotnym wykorzystywaniem karnetu czasowego przez osoby stojace za soba.
Dlaczego o tym pisze? Poniewaz tam gdzie najczesciej jezdze, czyli GAT w Szczyrku lub Korbielowie, ma bardzo fajny system kart...