Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      bramkach

bramkach

(2 wyniki)
    • Cześć! Dwa lata temu wyjeżdżając z Istambułu autostradą na zachód bramka nie wydała mi bileciku. Wraz z kompanami postanowiliśmy zjechać pierwszym możliwym zjazdem( chyba na Chadimkoy) jednak tam nie myło nikogo z kim moglibyśmy pogadać.Same automaty albo bramki dla tych którzy mają ogs czyli specjalne urządzenie zamontowane w aucie. Bramka ogs zaczęła piszczeć i pojechaliśmy dalej. Nie mieliśmy innego wyboru. Bileciku nie było więc bramka by się nie otworzyła, a wyjechać jakoś trzeba było. W...
    • Witam. Mam do Was pytanie. Już dużo podróżuję po świecie, ale tak na prawdę jedno mnie zastanawia. Zawsze kiedy przechodzę przez tzw. bramkę pika na mnie. A to dlatego, że mam kolczyk w intymnym miejscu. Kiedyś zdarzyła się sytuacja, że celnik chciał mnie zabrać na osobną kontrolę, bo po ''obbadaniu'' mnie przy wszystkich stwierdził, że coś jest nie tak. Przecież nie powiem mu, jeszcze facetowi, że TAM mam kolczyk! Powiedzcie. Czy ktoś, tzn. celnik/celniczka ma prawo żądać pokazania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się