Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      bramkach

bramkach

(6 wyników)
    • Czy istnieje jakas bramka sms z ktorej moglbym wysylac darmowe wiadomosci tekstowe na egipskie nr?
    • Czy ktoś ma jakąś sprawdzoną bramkę zagraniczną sms do Eiptu, bo splajtuję na te smsy...help, no i z kompa szybciej.Z góry dzięki.
    • Witam leced jutro do dahabu koleżanka mi mówiła że w egipcia przy wejściu do hotelu są bramki i siedzi strażnik i nic z jedzienie nie wolno wnosić do hotelu. Czy to prawda??? nie żebym sie czepiała takiego przepisu ale nigdy tam nie byłam i chciałabym wiedzieć czy to prawda. A jeśli tak to dlaczego?? czy nawet ciasteczek które uwielbiam pochłaniać w nocy nie moge ze sobą wnieść??? Kurcze jeśli to prawda to dlaczego? w sumi mam all incl ale odpowiedźccie kulturalni czy to prawda?...
    • Witam:) Chciałabym zadać kilka pytań w związku z tematem posta.Pytania bardzo banalne......ale nie dla mnie:D Jestem przerażona i prosze o pomoc. 1. Jak mniej wiecej wyglada procedura na lotnisku??Bagaz jakos przeswietlaja?? Jest jakas reakcja na metal?? Mam w obcasach takie elementy wiec co jak zacznie cos pikac xD??Każą mi otwierac torbe?? 2. Jak się zachować w Egipcie juz po przylocie??Bedzie ktos z biura?? 3.Wkładac jakąs kase w paszport w elu dostania lepszego pokoju??To ma w ogo...
    • Czy jest możliwość z jakiejś strony internetowej wysyłać SMSy do Egiptu? Jeżeli znacie jakiekolwiek możliwości proszę napiszcie. Pozdrawiam
    • Będąc w Sharm chcę odwiedzić Ras um Sid. Orientujecie się, czy można poleżakować odpłatnie na plaży tego hotelu? Jadę z dzieckiem a na plaży Iberotel Club Fanara (na której byłem wcześniej) leżaki są tak pościskane, że nie ma miejsca dla dziecka. Club Faraana ma ładniejszą plażę i dużo luzu. Ile to ewentualnie kosztuje? Jak tam się dostać - czy przez główne wejście hotelu czy jest inny sposób (gości pozahotelowych wpuszczają inną drogą)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się