agnieszka2211 27.10.06, 20:53 Mozecie polecic dobrego ginekologa, a jeszcze lepiej gin-endo w Bydoszczy? Znacie pania Fagas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollys Bułatowicz, Lisiak, Wasilewski 27.10.06, 22:52 polecam wszystkich trzech Bułatowicz prowadził moją ciążę- to patolog, dr nauk med. ma opinię gbura ale jest świetnym specjalistą , Lisiaka poznałam w szpitalu też bardzo dobry lekarz a u Wasilewskiego byłam na usg (ma 100% w podawaniu płci, robi bardzo dokładne usg) Radzio Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka2211 Re: Bułatowicz, Lisiak, Wasilewski 28.10.06, 08:45 dzieki! Do Lisiaka chodze od kilku miesiecy, ma spora wiedze, ale malo mowi i wszystko trzeba z niego "wyciagac". Mam problemy z hormonkami, wiec nalejpiej gin-endo. Odpowiedz Link Zgłoś
loona14 Re: Gin. Bydgoszcz 07.03.07, 14:08 Dr Bieliński, przyjmuje na Cieszkowskiego, jestem "w środku" ciąży i do tej pory jestem ogromnieee zadowolona!!! Rewelacyjny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
annajam Re: Gin. Bydgoszcz 07.03.07, 17:49 Doktor Dubiel-szpital nr 2 oraz Wasilewski, to podobniez najlepsi lekarze w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś