magda.kosa 19.01.08, 22:31 hej kolezanki,prosze o telefon i adres w wawie dobrego specjalisty od operacji plastycznych twarzy.......z gory dziex-Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirquene Re: operacja plastyczna twarzy 30.01.08, 14:46 hey polecam Ci dr Sowa - Molska, konsultacje na Marszałkowskiej 84/92 wejscie od ul. Żurawiej, zobacz link www.ocp.com.pl/modules/content/index.php?id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_joaska To reklama? Pani doktor, nieładnie! 31.01.08, 00:36 Oj, to chyba reklama. To pierwszy post użytkowniczki "mirquene" na całym forum gazeta.pl Na forum www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?t=3062 (trzeba się zalogować) dr Sowa zbiera niepochlebne opinie dziewczyn, które operowała. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_joaska Polskie Towarzystwo Chirurgii Plastycznej 30.01.08, 22:47 Tu masz nazwiska wszystkich członków Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej: ptchprie.republika.pl/plast.html Wybieraj lekarzy TYLKO spośród członków tego towarzystwa (a i tak nie masz gwarancji, że się uda). Wpisz w google nazwisko dowolnego z nich, a otrzymasz adres i telefon kliniki, w której przyjmuje. Jeśli szukasz forum o operacjach plastycznych, to najlepiej zajrzyj na: www.beautywpolsce.com/forum/ (trzeba się zalogować) Jeśli szukasz więcej informacji o zabiegach chirurgii plastycznej, to poczytaj np. tu: www.lineacorporis.pl/ link "operacje" Odpowiedz Link Zgłoś
mulann Re: operacja plastyczna twarzy 05.02.08, 23:33 2 lata temu miałam plastykę nosa w Warszawie jestem bardzo zadowolona nie mialam żadnych komplikacji ,moja znajoma która poleciła mi klinkę robiła tam sobie biust Linea corporis koniecznie Dr.Stańczyk a ul.Nowowiniarska Odpowiedz Link Zgłoś