Forum Religia Kościół, religia
ZMIEŃ
      chroniony

chroniony

(10 wyników)
    • W opisie badań wykonanych na prezerwatywach mowa jest o tym, ze pod mikroskopem dostrzeżono liczne pory na kauczukowej membranie, powstajace pod koniec procesu produkcji. Podsumowujac te badania, w artykule zamieszczonym przez specjalistyczne pismo RUBBER WORLD z 1993 roku, CM. Roland, szef działu "własciwosci polimerów" z Naval Research Laboratory z Waszyngtonu, pisze: Na powierzchni prezerwatywy oryginalna struktura jawi sie pod mikroskopem jako zespół kraterów i porów. Kratery ...
    • przed hivem? bo slyszalem ze malutkie otworki przez ktore wirus przejdzie? czy to prawda czy moze sie myle he?
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7910264,Kard__Dziwisz_prosi_o_pomoc_dla_powodzian.html
    • To słowa prezydenta. Ten pajac wyobraża sobie, że jego wiara w dokładnie jego wyobrażenie bóstwa ma być chronione bardziej niż prawa człowieka w Karcie Praw Podstawowych UE. To jest coś tak absurdalnego, idiotycznego, chamskiego, aroganckiego, wiernopoddańczego wobec czrnej mafii, że nie potrafię sobie wyobrazić niczego gorszego. Durny dogmacik o Wielkim Krasnalu, który rządzi nami wszystkimi za pośrednictwem podległości państwu Watykan. Toż myśmy już naszą niepodległość całkowicie utracili, ...
    • Świat oszalał, a ja w nim muszę żyć... wiadomosci.onet.pl/1375510,11,item.html LPR chce wprowadzić do Konstytucji zmianę zapewniającą ochronę życia poczętego - powiedział w czwartek w Sejmie wicepremier i prezes Ligi Roman Giertych. LPR chce wprowadzić do Konstytucji zapis o ochronie życia człowieka od momentu poczęcia. Prezes LPR Roman Giertych zaapelował w czwartek do PiS, PO, Samoobrony i PSL o poparcie dla propozycji Ligi w sprawie zmian w ustawie zasadniczej. Taką popr...
    • Będąc ministrantem w Parafii Rzymsko - Katolickiej w Zakroczymiu, byłem (wraz z innymi mistrantami) wykorzystany seksualnie przez jednego z księży Wikarych tej parafii. Obecnie w wieku 52 lat, żonaty, dwoje dorosłych dzieci, zdecydowałem sie przy wsparciu i akceptacji mojej rodziny, na podanie do publicznej wiadomości smutnych i tragicznych faktów jakie miały miejsce 37 lat temu. Czy dobrze robię? ---------- Vincent www.KsiezaPedofile.Com
    • Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda Wasza wiara w Boga... Staracie się być przykładnymi chrześcijanami, chodzicie do kościoła co niedziele, zmawiacie pacierz, co daje Wam wiara, czy w ogole wierzycie w Boga? Jest przecież wiele religi, a każda religia ma swojego Boga. Ja pochodzę z katolickiej rodziny, moja rodzina wierzy w Boga, chociaż nie wiem na czym to wierzenie polega skoro rodzice nie chodzą do kościoła, nie widziałam też żeby się kiedykolwiek modlili. Można wierzyć na ...
    • NA FK dwukrotnie kasowano ten post- taka to lewicowo-liberalna 'wolnosc wypowiedzi', hihihi ------------------------------------------------------------------------------ W Sieci można oglądać już oficjalną stronę www ( NieAborcji.pl) głośnej wystawy "Wybierz Życie" - tej samej która niedawno stała się obiektem ataków lewactwa, włącznie z postawieniem przed sądem organizatora, Łukasza Wróbla, studenta z Warszawy. Twórcy zachęcają do odwiedzania strony, a szczególnie do wypowiedzenia si...
    • Spróbuję pokusić się o coś w rodzaju podsumowania moich poglądów. Wraz z dorastaniem czas pogodzić się z faktem, że przyroda JEST OKRUTNA i inna nie będzie, musi bowiem ograniczać naturalny przyrost każdego gatunku - łącznie z człowiekiem. Znam sporo opowieści sprzed wojny i zapewniam Was, że wtedy zupełnie inaczej traktowano ludzkie życie. Dziecko było znacznie mniej warte niż krowa. W Galicji rodziny miały nawet po 14 dzieci. Z góry zakładało się, że część umrze, (nierzadko o...
    • Rumun w sądzie oskarżył Boga o korupcję asz, PAP 2007-07-12, ostatnia aktualizacja 2007-07-12 14:24 Czterdziestoletni Rumun Mircea Pavel ma na pieńku z Bogiem. - Umówiliśmy się, że będzie mnie chronił. I nic - mówi pan Pavel. Jest niepocieszony, bo sąd wlepił mu karę dwudziestu lat więzienia za morderstwo. A Bóg nic. - Bóg nie dotrzymał obietnicy - stwierdził Pavel. (na zdj. Kaplica Sykstyńska) Mircea Pavel postanowił sięgnąć do własnych doświadczeń i pozwał Boga do sądu. Rumun os...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się