cieszyn

(4 wyniki)
  • Czy znajdą się jakieś chętne na spotkanie chustowe w Bielsku-Białej? Na chusty.info parę dziewczyn jest chętnych, może tu też jakieś są? Co do terminu czekam na propozycje, najlepiej by było po 19 kwietnia. Co do miejsca również czekam na propozycje, bo ja z Cieszyna i się nie znam na Bielsku pod tym względem :)
  • organizujecie jakies spotkania dziewczyny?
  • Ponieważ ostatnio okazało się, że na naszym terenie jest kilka zainteresowanych spotkasniem mam, postanowiłyśmy z alawuwuw coś zorganizować. Spotkanie odbedzie się 29 marca od godz. 10.00 w klubokawiarni w oranżerii Cieszyńskiego Zamku Sztuki i Przedsiępiorczości. Bardzo przyjemne miejsce, pomotamy i pogadmy:). Oprócz tego mamy w planie rozdać kilka ulotek, więc może uda nam się jakieś mamy zarazić chustowaniem. Mam nadzieję, że nazbiera nas się gromadka. Pozdrawiamy i mam nadzi...
  • Atmosfera serdeczna, chusty do wymacania i możliwość przećwiczenia, czyli wszystko, co potrzebne, by dobrze spędzić czas. Szczególne podziękowania dla Sabinki, za pomoc w motaniu. A miejsce na spotkanie fantastyczne, wielkie podziekowania dla właścicieli, że z nami - i naszymi dziećmi - wytrzymali :-). Czyli gdzie kolejne spotkanie? Rzeczywiście w Bielsku? Oczywiście zapraszam serdecznie, nawet myślę już o konkretnym miejscu :-). pozdrawiam serdecznie, magda z zosią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się