lutniczka 06.08.05, 18:43 bylam sobie na czacie... rozmawiam z gosciem 2 godziny ,a on mnie prosi o numer mojego telefonu.. -czy to normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwona_truskawka Re: prosba o numer telefonu 06.08.05, 18:51 To chyba normalne, ale nie musisz od razu dawac. Ja tam bym nie dała Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: prosba o numer telefonu 06.08.05, 18:54 mogłas nr gadu dać jesli sie wam milo rozmawialo... Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: prosba o numer telefonu 06.08.05, 20:04 a ja rozmawiałam z gościem na czacie, wymieniliśmy się nr gg a teraz on chce się za mna spotkać:P Ale nic z tego:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia Re: prosba o numer telefonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:20 Nie dawaj mu numeru,w ogole nikomu z czata!! Tam 80% to sami zboczency.Bedzie cie taki jeden w nocy zameczal telefonami,az zmienisz numer,lepiej nie dawac.Ja bym nie dala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ya Re: prosba o numer telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:50 Pewnie, ze to normalne bo zwyczajnie chce sobie posapac do sluchawki,opowiadac swinstwa, nakrecac sie i majstrowac przy swoim ptaszku;) nie dawaj swojego numeru..to pewnie jakis zbok!! Odpowiedz Link Zgłoś