Dodaj do ulubionych

niezdecydowana?!

IP: *.rubikon.zgierz.pl / 10.20.1.* 04.03.03, 14:14
Mam dziewczynę(20 lat), jesteśmy ze sobą prawie 4 lata. Jak w każdym związku
było nam i dobrze i czasem źle. Ostatnio wszystko układało się wspaniale, do
kiedy nie dowiedziałem się, że poznała jakiegoś kolesia na czacie i dzwonią
do siebie.
Gdy porosiłem o wyjaśnienia, oświadczyła, że musimy odpocząć od siebie, bo
nie jest pewna czy chce ze mną być. Kilka dni wcześniej przysięgała, że mnie
nigdy nie zostawi i zapewniała o swojej miłości. Czy ktoś wie o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hannibal Re: niezdecydowana?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 15:27
      Nie panikuj.Nie wiem na ile powaznie siebie traktujecie,ale nie przejmowalabym
      sie jakims tam chatem.Predzej czy pozniej znudza jej sie te zabawy;poza tym
      wiem cos o ''kawalerach''z chatu:)Mozliwe,ze potrzeba wam
      chwila ''oddechu''.Mozesz ja tez troche postraszyc i spotkac sie z kims.
      Pamietaj o jednym:jezeli Cie kocha,to wroci,a chyba nie chcesz kogos komu na
      Tobie nie zalezy?

PS.Nie zapomnij o sobie,moze Twoja dziewczyna szuka odwetu za coc co zrobiles i
      juz o tym nie pamietasz?
    • Gość: nikt Re: niezdecydowana?! IP: *.rubikon.zgierz.pl / 10.21.12.* 08.03.03, 10:30
      Jezeli Ona chce odpoczac od ciebie to moze ma jakis powod, a koles poznany na
      czacie byl tylko pretekstem do zastanowienia sie nad jej uczuciami do ciebie.
      Byc moze spotykaliscie sie za czesto i troche jej sie znudziles. Musicie za
      soba zatesknic, i wszystko bedzie dobrze.
      Wiem ze powtorze to co kolega przede mna, ale jak kocha to wroci.
      Trzymam kciuki.
    • Gość: ELWIRA Re: niezdecydowana?! IP: *.acn.pl 17.03.03, 12:15
      CZŁOWIEKU I CZYM TY SIĘ MARTWISZ WIDZIAŁEŚ LUDZI Z CZATU(BEZ OBRAZY DLA
      NIKOGO).
      SKORO MUSI ODPOCZĄC TO TY TEŻ SOBIE ODPOCZNIJ.DAJ JEJ TROCHĘ CZASU,NIE ŁAŻ ZA
      NIĄ A SAMA DO CIEBIE WRÓCI SZYBCIEJ NIŻ SIĘ SPODZIEWASZ.DZIEWCZYNY TAK MAJĄ,ZA
      DUŻO ZAINTERESOWANIA TEZ JEST ZŁE.
      BUZIAKI
    • Gość: kulka Re: niezdecydowana?! IP: *.gabo.pl 17.03.03, 22:31
      pewnie chce zobaczyc jak to jest z innym..moze do was wpadła rutyna..moze chce
      jakiejs odmiany.A dostanie ją od innego
      g mnie to co robi jest nieuczciwe
      • Gość: żabcia Re: niezdecydowana?! IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 13.04.03, 00:56
        a może w Waszym związku brakuje zazdrości? i to jest właśnie taki pretekst?
        jeśli nie, to podpisuję się pod innymi, kobiety tak już niestety mają, muszą
        odetchnąć od rutyny własnego związku:(Ale ja bym Ci radziła uważać, skoro już
        do siebie dzwonią...tacy czatermaniacy potrafią zbajerować,lepiej 3maj oczka
        otwarte:)
    • charlota Re: a moze za młoda??! 18.03.03, 09:56
      Gość portalu: mlody23 napisał(a):

> Mam dziewczynę(20 lat), jesteśmy ze sobą prawie 4 lata. Jak w każdym związku
      > było nam i dobrze i czasem źle. Ostatnio wszystko układało się wspaniale, do
      > kiedy nie dowiedziałem się, że poznała jakiegoś kolesia na czacie i dzwonią
      > do siebie.
      > Gdy porosiłem o wyjaśnienia, oświadczyła, że musimy odpocząć od siebie, bo
      > nie jest pewna czy chce ze mną być. Kilka dni wcześniej przysięgała, że mnie
      > nigdy nie zostawi i zapewniała o swojej miłości. Czy ktoś wie o co chodzi?

Nie sądzisz,ze może jest jeszcze nie gotowa na powazny związek?Ma dopiero 20
      lat,jest młodziutką dziewczyną a Ty ją chcesz zmusić do jakichs przyrzeczeń o
      miłości do konca życia...
      • Gość: p Re: a moze za młoda??! IP: 80.48.243.* 12.04.03, 17:24
        jest z tobą dlugo, nie wyszalala sie nigdy, na pewno bardzo cie kocha i chce
        byc z Toba zawsze ale jest ciekawa jak to jest byc z innym, poflirtuje z jakims
        cieciem i zmądrzeje, jesli nie.. tak tez bywa
    • le5 Re: niezdecydowana?! 17.04.03, 17:01
      nie przejmuj sie tym tak bardzo. to chwilowe zauroczenie nowo poznana osoba po
      jakims czasie wszystko wróci do normy i zobaczysz ze wszystko bedzie ok.
      powodzenia zycze. nie lam sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka