Dodaj do ulubionych

faceci na czatach

14.08.05, 14:32
Moim zdaniem na czatach siedza same zboki i bzykacze.A jak wy sadziscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rgtr Re: faceci na czatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:07
      tak samo, dodam jeszcze że nudnych
      • Gość: daga Re: faceci na czatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:44
        POPIERAM!!!
        • b-beagle Re: faceci na czatach 14.08.05, 17:03
          ;-))))
          • Gość: anka Re: faceci na czatach IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 14.08.05, 17:39
            Sfrustrowani
            • Gość: kali Re: faceci na czatach IP: *.ztpnet.pl 15.08.05, 00:30
              A damska czesc to glownie usmiechniete, szczesliwe, piekne, inteligentne,
              ciekawe i majace cos do powiedzenia osoby.
              • polishbellydancer Re: faceci na czatach 15.08.05, 00:32
                jak mogles--wlasnie mialam cos takiego napisac ;o)
    • waldek1610 Re: faceci na czatach 15.08.05, 05:40
      julkaa5 napisała:

> Moim zdaniem na czatach siedza same zboki i bzykacze.A jak wy sadziscie?

A co? Mialas zle doswiadczenia?
    • Gość: maja A kto to jest "bzykacz"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 10:01
    • Gość: szklanka Re: faceci na czatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:44
      dodam ze czasem mozna tez znalesc samotnych zdesperowanych i maloatrakcyjnych
      facetow!
    • umathurman Re: faceci na czatach 15.08.05, 18:32
      Mojego lubego znalazlam na czacie.
      Jest: cholerenie przystojny i seksowny, swietny w lozku; a na dodatek:
      gentleman, dobrze wychowany, szanuje kobiety, wierny, romantyczny a zarazem
      twardo stapajacy po ziemi...
      no ideal po prostu

mowie wam, czasem mozna trafic na takie 'perelki'
      ;)
      • Gość: nie zalogowana a na jakim czacie go znalazlas? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 21:51
        boshe ja znajduje samych "inteligentnych inaczej" lub zonatych szukajacych
        rozrywki :(
        • umathurman Re: a na jakim czacie go znalazlas? 16.08.05, 12:01
          regionalny czat wp.
          trojmiejski konkretniej ;D
    • Gość: Artur Przezywacz Re: faceci na czatach IP: 195.69.82.* 15.08.05, 20:21
      julkaa5 napisała:

> Moim zdaniem na czatach siedza same zboki i bzykacze.A jak wy sadziscie?

Ty tez sie do nich zaliczasz
    • Gość: estka Re: faceci na czatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:20
      Nieczęsto bywam na czacie, ale jeśli już mi sie zdaży, to faktycznie bardzo
      wielu mężczyzn interesuje tylko temat seksu.Mam osobiste niemiłe doświadczenie,
      kiedy dowiedziałam sie , że mój były facet(rozstaliścmy się w maju) z którym
      przeżyłam 2,5 rokju swego życia, umawia sie z takimi panienkami i jeździ do
      nich...napewno nie tylko porozmawiać...nawet zmienił samochód na lepszy , żeby
      jak to on mów"wywać jakąs małotatę"zaznaczę , że ma on 28 lat...Ale zdażają sie
      normlani mężczyźni , mam trzech kolegów z netu i dalej super mi się z nimi pisze
      na gg, niekoniecznie o seksie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka