czopki

(4 wyniki)
  • Właśnie wróciłam od lekarza z receptą na miesięczną kurację leczenia hemoroidów. Jakby ktoś potrzebował to zaleca się "otrex" do łykania 1 tableta dziennie rano - na wzmocnienie naczyń, "posterisan czopki" - 2 razy dziennie przez 10 dni, "posterisan H" maść - na noc - do smarowania na zewnatrz. Kuracja przy zmianach dosyć poważnych tzn pojawiły się już krwawienia przy każdym posiedzeniu w toalecie. I info dla pań - mozna lykać spokojnie pigułki antykoncepcyjne. Pozdrawiam chorowitków
  • Witam! Jestem tu nowa..Tak sobie poczytalam i widze ze wiekszosc ma biegunki a nie zaparcia:( A ja odwrotnie:9Mecze sie z tym juz ho ho!I nic nie pomaga..zadne dietki nie dietki...ziolka nie ziolka...biore duspatalin ale on tez nie pomaga:(Ku...od poniedzialku w kiblu nie bylam:(Tak strasznie boli mnie brzuch...Jutro ide na USG:(mam juz dosc leczenia,dosc diet,ciaglego cierpienia.Chcialabym wreszcie isc i normalnie sie wysrać!!!Przepraszam bardzo za slownictwo!bardzo bardzo...Al...
  • Od wielu lat, a wlasciwie od zawsze cierpie na zaparcia. Pomagałam sobie różnymi przeczyszczaczami z różnym skutkiem. Zmienilam ostatnio diete na taką, która zawiera dużo owoców, płatki pszenne, kefir, pieczywo ciemne itd. I byłoby fajnie, gdybym jeszcze mogła się tego pozbyć, a tymczasem moja kupa jest rzadka, a nie bardzo ma ochote wyjść. I znowu potrzebuje jakiegos wsparcia pod postacią przeczyszczacza! Napiszcie prosze, co o tym myślicie
  • pawdopodobnie mam zaparciowa forme ZJW:( od 2 miesiecy nie moge sie normalnie zalatwic. jem same warzywa, owoce, suszone sliwki , morele, rodzynki, platki owsiane, otręby pszenne, pije kefiry, herbatki z sensem itp, siemie lniane, mięte, rano naczczo wode z miodem i cytryna.. nic, kompeletnie nic nie dają:((((( byłam u lekarza i dal mi DUSPATALIN RETARD, biore od 1,5 tygodnia, ale na razie nie pomaga. lekarz powiedzial ze przy tego typu srodkach trzeba poczekac.. codziennie rano...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się