date

(4 wyniki)
  • Czy wiecie w jaki sposób jest wyznaczana powyższa data w przypadku karty kredytowej w Barclays? Zawsze miałem tę datę piątego dnia miesiąca (czasem czwartego), a tu nagle nie wiadomo skąd wymyślili 31 lipca, dzień przed moją wypłatą i musiałem płacić procenty (wrrrr!!!). Przejrzałem wszystkie papiery i znalazłem wszystko oprócz algorytmu wyznaczania tej daty. Na to wygląda, że mogą ją sobie wyznaczać dowolnie. Czy ktoś się w tym temacie cokolwiek orientuje? Pytam tutaj, a nie dzwo...
  • Czy wiecie jak powinno brzmiec wypowiedzenie najmu ? Moze ktos ma wzor ? Dzieki z gory.
  • Kolezanki, tak pomyslalam o Was: Jesli zamowicie alkohol w www.sainsburystoyou.com/webconnect/index.jsp za min 60 funtow i wykorzystacie kody, ktore zalaczam ponizej, dostaniecie w sumie 43 funtow discount Discount: £43 Minimum Spend: £60.00 Applies To: Wine, Beer and Champagne Instructions: You need to spend £60 on Wine, Beer or Champagne choose your delivery date and then add the following codes. This is my first time so if I have done something wrong ...
  • hej dziewczyny, w okolicach polowy sierpnia bede rodzic tu w uk. na poczatku grudnia chcialabym leciec do Polski. chcialam wczoraj zarezerwowac bilet lotniczy ale trzeba podac date urodzenia dziecka. mysle nad tym zeby zarezerwowac bilte dla nas wsyztskich ( bedzie nas 4) a najwyzej potem zmienic ,,pasazera,, czyli zmienic date urodzenia.mysliscie ze takie cos przejdzie?bo podobno mozna zmienic nazwisko pasazera za odpowiednia oplata. czy moge tak zrobic??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się