date

(4 wyniki)
  • Czy wiecie w jaki sposób jest wyznaczana powyższa data w przypadku karty kredytowej w Barclays? Zawsze miałem tę datę piątego dnia miesiąca (czasem czwartego), a tu nagle nie wiadomo skąd wymyślili 31 lipca, dzień przed moją wypłatą i musiałem płacić procenty (wrrrr!!!). Przejrzałem wszystkie papiery i znalazłem wszystko oprócz algorytmu wyznaczania tej daty. Na to wygląda, że mogą ją sobie wyznaczać dowolnie. Czy ktoś się w tym temacie cokolwiek orientuje? Pytam tutaj, a nie dzwo...
  • Czy wiecie jak powinno brzmiec wypowiedzenie najmu ? Moze ktos ma wzor ? Dzieki z gory.
  • Kolezanki, tak pomyslalam o Was: Jesli zamowicie alkohol w www.sainsburystoyou.com/webconnect/index.jsp za min 60 funtow i wykorzystacie kody, ktore zalaczam ponizej, dostaniecie w sumie 43 funtow discount Discount: £43 Minimum Spend: £60.00 Applies To: Wine, Beer and Champagne Instructions: You need to spend £60 on Wine, Beer or Champagne choose your delivery date and then add the following codes. This is my first time so if I have done something wrong ...
  • hej dziewczyny, w okolicach polowy sierpnia bede rodzic tu w uk. na poczatku grudnia chcialabym leciec do Polski. chcialam wczoraj zarezerwowac bilet lotniczy ale trzeba podac date urodzenia dziecka. mysle nad tym zeby zarezerwowac bilte dla nas wsyztskich ( bedzie nas 4) a najwyzej potem zmienic ,,pasazera,, czyli zmienic date urodzenia.mysliscie ze takie cos przejdzie?bo podobno mozna zmienic nazwisko pasazera za odpowiednia oplata. czy moge tak zrobic??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna