Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      dzielny

dzielny

(6 wyników)
    • w dzisiejszym odcinku DDTVN Kinga Burzynska miala na sobie turkusowe pantofle ( peep toe) czy wiecie moze, gdzie moge takie dostac- poszukuje bezskutecznie od dluzszego czasu
    • doradzcie - gdzie taka mozna kupic??? Boska blekitna sukienka w delikatne pastelowe kwiaty... marzenie :) dziendobrytvn.plejada.pl/27,32604,news,,1,,salatki_olgi_boladz_i_roberta_sowy,aktualnosci_detal.html
    • hej:) właśnie widziałam w dzisiejszym tancu z gwizdami projetanki, które szyły sukienke dla Elizabeth (tanczyla jako pierwsza) Czy ktos moze zapamietal ich nazwe? wydawalo mi sie ze jest to "projektantki one eight" ale nie moge ich znalezc w necie:( moze komus sie udalo albo zna do nich kontakt? albo moze ktos zna dobra krawcowa/projektantke w warszawie, ktora ladnie szyje i proektuje? z gory dziekuje i milego wieczorku:)
    • Ciąg dalszy problemów związanych z dzisiejszymi zakupami na brytyjskim ebay otóz nabyłam piękną kurtke , ucieszona wlazłam na pay pal bo mam tam zarejestrowaną karte z mbanku którą juz na marginesie płaciłam np na truskawie a tu KUPA zapłacic sie nie da niby przelicza z funtów na zł pokazuje okresloną do zapłacenia sume ale po wcisnieciu opcji zapłac pokazuje komunikat nastepujacej tresci Tej płatności nie można zrealizować, ponieważ karta kredytowa została odrzucona przez wyst...
    • Byłam dziś na targu staroci. Po raz pierwszy od mojej przeprowadzki do Krakowa. No i wpadłam. Teraz będę latać co tydzień. Zakup inauguracyjny: stara, duża, skórzana torba podróżna Trochę sfatygowana, ale ja lubię takie sprzęty "z duszą". fotoforum.gazeta.pl/3,0,824212,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,824213,2,1.html wymiary: 20 x 22 x 40 cm cena: 25 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się