dzielny

(18 wyników)
  • u mnie rosół na jednej nodze :)
  • naleśniki z serem.. sok z czerwonych pomarańczy.. słońce za oknem.. uwielbiam :)
  • W najbliższą niedzielę 27 lipca o godzinie 20.30 w Parku Wolności przy Muzeum Powstania Warszawskiego będzie koncert "Pamiętamy 44", wystąpi fiński zespół Apocalyptica, a przed nimi Armia (wstęp wolny). Wybiera się ktoś?
  • Witajcie przy przedpołudniowej kawce. Co single robią w niedzielę? Ja wybieram się pośmigać na łyżwach, potem w plener z aparatem. Może trafi się coś fajnego;-)
  • ksiazka, kawa mrozona, spacer po poludniu (na szczescie tabletka na alergie juz zaczyna dzialac;) Potem znowu ksiazka, moze Tv. jak szalec to szalec;) Tez sie bedziec obijac?;))
  • Matko, jak się ciesze, że nie jestem tu juz adminem i nie piszę tu:D Pozdrawiam single:P
  • oo tak. mozna sobie jesc, pic kawe i czytac ksiazke, gazete czy tam serfowac po necie. Jajecznica rules;))))
  • ...i pytam od czego zaczac czytać Wasze wczorajsze watki:-)) MNie wieczór delikatnie sie przedłużył więc ...........sami rozumiecie:-)))) ...dopiero dzis moge nadrobic:-))) Pzdr. Jumar
  • Wiem, wiem - dziś czartek nie niedziela, ale przez to, że święto to prawie jak niedziela. A więc - uwielbiam niedzielne sjesty poobiednie :) Najlepiej we dwoje, ale i pojedynczo może być. Tak leniwie zdżemnąć się z godzinkę/ dwie... mniam! [we dwoje to z tym snem różnie bywa, jak wynika z mojego doświadczenia ;P] A potem najlepiej spacer. :)))
  • Nie powinnam się tak nad sobą użalać, ale... Mam 25 lat... kolejny samotny weekend chyli się ku końcowi... siedzę sama w 3- pokojowym mieszkaniu...o ironio... Czasami aż słysze echo :-) Tracę motywację powoli. Dosyć mam już tego życia "do wewnątrz". A teraz wyjście do ludzi to takie cięzkie zajęcie... Dobrze że mam pracę... mimo że chodze do niej już tylko siłą rozpędu. Ale jak juz do niej trafiam, to nie chce mi się z niej wychodzić. Wychodzę w pustkę.... Może to śmieszne wszystko....
  • no i jak sie spalo? pewnie jeszcze spicie... co wam sie snilo? bo mnie najpierw sie snilo, ze mnie zatrudnili w tej wawie i juz tam sobie pracuje i mieszkam i jest fajnie a potem mi sie snily... ciastka z kremem. takie fajne, kruche ciasto z pyysznym kremem kawowymi czekoladowa "skorupka" na wierzchu :)
  • to jest to:) I nie wiem skad mam siniaki na prawej nodze;)))
  • ale mi się niedziela zaczęła! nie dość, że śniło mi się, że ganiałam po ciemnym lesie czarną pumę, obudziłam się nie tam, gdzie się wczoraj położyłam, pobudkę mi zrobili podwórkowi kolesie, którzy zaczęli się kłócić pod moim oknem (długo nie wiedziałam, o co im chodzi, bo poza h... i k.... raczej nie znają innego słownictwa, w końcu padło, że ktoś komuś coś zaj...bał) a najgorsze jest to, że czuję żyletki w gardle, jakbym nie wiem ile gadała... a ja dziś się wybierałam na basen :(...
  • nogi mnie bolą... i spać sie chce!
  • Ten wczorajszy wieczór zaplanowalem już wcześniej... Teraz ona stoi przede mną pewnie na rozchylonych nogach, taksuję ją swoim wzrokiem zastanawiając się czy spełni moje wszystkie wymagania... to będzie nasz pierwszy wspólny raz... Jest płaska, ale o taką własnie mi chodziło, niezbyt rozłozysta, ale też nie za wąska, mogę ja swobodnie objąć, pochylając się siegać ręką w dowolny jej punkt... podchodze i przesuwam po niej delikatnie dłonią, juz niedlugo będzie cała rozgrzana... ...
  • ...więc obudż w sobie potencjał i umów się z dziewczyną, której pragniesz !!!!! Perfect Dating to unikatowy w Polsce projekt szkoleń dotyczących stosunków damsko-męskich. Jesteśmy grupą ludzi, którzy pomogą Ci wejść na właściwą drogę rozwoju w tej dziedzinie. Nie ważne, z jakiego poziomu startujesz, my pomożemy Ci, abyś potrafił radzić sobie z kobietami w każdej sytuacji - od poznania aż do długiego związku. Na wszystkich szkoleniach ulepszamy Twoją osobę od podstaw - od w...
  • ...długo śpią? Naprawdę nie szkoda Wam weekendowych poranków? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się