dzielny

(82 wyniki)
  • już w domu :) Ręka M poskładana, ścięgna pozszywane, ma czucie w palcu w którym nie miał :) Na razie jedzie na tramalku a ja mam robić opatrunki, mimo, że jestem człowiekiem co na widok rany mdleje to jakoś daję radę ;-) ręka w niezamkniętym gipsie wstępnie na miesiąc, szwy na 2 tygodnie, teraz najważniejsze aby wszystko ładnie się goiło. M. nie chce przesuwać żadnych planów, jutro jedziemy do klienta i mam nadzieję, że się dogadamy aby rozpocząć pracę tak jak planowaliśmy, poszukamy kogo...
  • Rosołek już gotowy,pupeciki się smażą-oby zdążyć z gotowaniem przed upałem,a ranek taki rzeźki :) Miłej rodzinnej niedzieli Wszystkim życzę i zapraszam po losy :) do Amelkowej loterii.Każdy los wygrywa usmiech Kwiatka!
  • Taki mróz,że pijemy czekoladę gęstą na ciepło :) Wstawiłam rosołek,korzystając z mroziska rozmrażam lodówkę ,w nocy mnie naszło i muszę teraz dokończyć. Miłej zdrowej niedzieli Wszystkim!
  • chwila relaksu przy kompie :D Szukam łóżka do pokoju bo stare niestety się zużyło :-/ a że musi robić i za sypialniane i za kanapę to trudno znaleźć coś fajnego w przystępnej cenie. Maciuś tęskni strasznie za przedszkolem. Jak mnie prosi żeby go zaprowadzić to ma łzy w oczach. Codziennie mu organizuje "coś fajnego" ale on tęskni za rówieśnikami. Uciekam miłej niedzieli życzę dziewczynki ;-)
  • Byliśmy na szczepieniu. Młody nawet nie zakwękał na szczepionkę. Pani doktor bardzo miła: obejrzała małego dała receptę na bebilon pepti i maść robioną na pupę-na te krostki. Podobno najlepsza od wszystkiego sudocremów itp.Mały ewidentnie ma alergie na mleko. Wypytała się wszystkiego, powiedziała że pięknie przybiera na wadze 9400 (waga wyjściowa ze szpitala 2790) Także jestem bardzoooo zadowolona z wizyty :-))))) Trza chłopakowi chyba jakiś samochód za to kupić :-)))
  • Bylismy dzis na szczepieniu,dostal w udo i normalnie zero placzu tylko mine zrobil i sie skrzywil a za chwile piszczal z radosci. Olaf 10-go skonczyl 6 miesiecy-waga 8500,czyli przytyl przez 6 tyg 600 gram,nie mierzony
  • powoli wracam do picia kawy chyba bo nie moge sie ostatnio obudzic. Dziwna rzecz- kazali mi jesc zelazo bo niby hemoglobina niska a ja jak zjem wieczorem to rano sie nie moge obudzic. Nudnosci + nie moge nawet patrzyc na mieso (w sezonie grilowym) to rozumiem ale zeby zelazo powodowalo stakie otepienie to w zyciu nie skumam. Powinno byc odwrotnie.. Oprocz tego zaczyna na mnie zle wplywac brak pracy- teraz juz 2gi tydzien nie pracuje a w perspektywie jeszcze tyle miesiecy i zacz...
  • Ponuro za oknem, zimno i deszcz. Po kilku pobudkach w nocy( a już było tak dobrze Laura przesypiała całe noce), na nogach już od 5.30. Zasiadam właśnie do herbaty i śniadania. Dzień zapowiada sie taki jak pogoda- senny :( , a moze jednak pokaże sie słońce ? Miłej niedzieli
  • nacyckalam Grecie u nas w lozku a ta zamiast pospac jeszcze to przelazla przez siostre (ktora przyszla do nas w nocy) i zaswiecila lampe! Tak wiec zostalysmy wyrzucone z sypialni i siedzimy sobie juz od godziny pijac kawe (ja), czytajac ksiazeczki (Grecia) i zagryzajac serem zoltym (obie) :) Milej niedzieli
  • Widzę,że nie ma dziś u nas ruchu na forum, ale rozumiem, przynajmniej u nas słonce super, ja jeszcze nie byłam ale mąż mówił ,ze na dworze czuć wiosnę:) może może jest nadzieja ,ze na dłużej zostanie:) Stawiam kawę, dziś mam radość wielką, bo tymek powtórzył badania krwi i są IDEALNE!:) TAK SIĘ ciesze, to całe PLT urosło pięknie, wirus je wteyd tak obniżył i mieliśmy stresa! ale zapominam juz jest ok i chwilo trwaj!!!!! Do tego mam już prawie gotowy obiad , z ziemniakami mlodymi( pewnie n...
  • Pracuję. Śniadanie zrobione, muffiny czekoladowe w piekarniku. M z Jaśkiem idą dzis do teatrzyku, a ja na cały dzień na Targi Ksiązki. Ale się obkupię:))) Po południu przychodzą do nas jeszcze znajomi, u których byliśmy miesiąc temu w Monachium. Fajny dzień się zapowiada.
  • dolecia.am wczoraj ale w warszawie godzina opoznienia z powodu mgly, ale co tam. spotkalam sie z przyjaciolka, 1,5 roku jej nie widzialam :) na lotnisku kontrola bezpieczenstwa mnie zaskoczyla, buty szalik plaszcz sweter wszystko musialam zdjac i jeszcze mnie pani 'obmacala'. w pl juz 9 i spac nie moge a tu 8 dopiero i wszyscy tydzien pracy odypiaja. Pozdrawienia z Manchesteru
  • Na odwyku kawowym jestem ale coś musi być więc piję taką ,u nas pogoda pod budą ,szaro buro i ponuro, siedzę i oglądam z Miłoszkiem i Zuzą Misia Yogi reszta śpi. Choć mój synek w nosie ma wołanie i trzeba właśnie iść go myć bo coś już smrodek się unosi. Muszę przegrzebać stare wątki o szybkowarach bo od jutra będą w Lidlu i zastanawiam się czy kupić, mam ostatnio tak mało czasu że może to byłby dobry pomysł Miłego dnia wszystkim
  • ...zza szkolnego biurka. Słuchacze piszą pracę kontrolną, a ja sprawdzam, jak tam licytacja "moich" sandałków na Allegro :) Witajcie, kochane :D Jakoś mi tak dobrze mimo pogody i tego, że musiałam wstać do szkoły. Wczoraj Konrad wyjął sobie pierwszego zęba :D no to się zaczęło ;) Miłej niedzieli wszystkim, odpoczywajcie sobie.
  • Pussstoooo,czy wy jeszcze spicie szczesciary???:-)piszę bez polskich literek wybaczcie prosze:-) wiec kawka,herbata na ten nowy dzien. Dzis noc masakra,maz ma jelitowke po tymonie, tymek zdrow jak rybka,wiec maz lezy i 'umiera' ,syn wręcz przeciwnie,i wychodzi mi ,ze teraz moja kolej na jelitowke,bo tolke mam nadzieje skutecznie chroni moje mleko, trzymajcie kciuki,aby mnie jednak nie zlapalo, u nas piekne slonce:-)
  • Zapraszam na kawe i inne napoje prosto z lotniska. Mgła straszna sporo samolotów opóźnionych. Lece do Wawy odebrać dyplom, przy okazji spotkam sie z Młodym i pogratuluje wejścia do finału. Najgorsze jest to, ze megamigrena trwa 3 dzień. Miłego dobrego dnia dla wszystkich.
  • Wstyd, że kawę popijam, a Żabka dla mnie po sklepach biega. Wybacz, Aniu. U nas śniegu po kolana wciąż, M. i A. igloo zrobili, dziś tunele kopali, ale ptaki śpiewają tak cudnie, głośno i radośnie, że nie ulega wątpliwości że najprawdziwsza wiosna za progiem:) Miłego dnia Wam życzę, choć ja mam głowę ciężką po wczorajszych rozmowach z M., oglądaniu zdjęć z najgorszego etapu leczenia i wyartykułowaniu tego strachu, który wciąż w nas jest. I obawiam się, że nigdy nie zniknie. Tym bardziej, że...
  • z rana wrzucilam na stronke Manii pare filmikow i zdjec szczeniakow. A teraz dolewka kawy i lenistwo. Brat dzis wyjezdza - ja chce zeby jeszcze zostal z miesiac :)
  • Ścięło mnie z nóg. Dawno sie tak nie czułam ;/ Myslę, czym się tu nafaszerować by jutro móc pójsc do pracy? Na razie piję Fervex, ale czuję ze za słabe. Może cos doradzicie? Piękne słońce we Wro, przez co mój dół zmarnowanego weekendu się pogłębia :(
  • Jak cudnie za oknem. Dopijam druga kawke, mój slubny zaraz rusza w trasę, starszak u dziadków, a ja mam luźny dzień z młodszym. W planie Cytadela, spacer nad Malta i takie tam przyjemności. Buziaki dla Was.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się