Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dzielny

dzielny

(23 wyniki)
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17233574,Eksperci_ds__walki_z_terroryzmem_zaniepokojeni_niedzielnym.html#BoxWiadTxt jak tylko usłyszałam o tym marszu pomyślałam -ciekawe kto da rade ochronić setki tysięcy przed atakami kolejnych morderców??? Dodatkowe ryzyko że marsz może przerodzić się w zamieszki przeciwko muzułmanom... Kolejna sprawa -ciekawe ilu muzułman wezmie udział??? czy przyjdą jakieś resztki-niedobitki czy się opowiedzą zdecydowanie???
    • U mnie zupa pomidorowa, a na II pieczony majerankowo-czosnkowy schab z kością w boczkowej skorupce, a do tego fasolka szparagowa i surówka wielowarzywna. Ale w sumie nie tym się chciałam pochwalić tylko tym, że zrobiłam wczoraj krówki(ja - wróg słodyczy, dwuleworęka do pieczenia ciast) - są najpyszniejsze na świecie (tzn. były) mimo, że mordokleiły się jak oszalałe :)
    • Hej dziewczyny. Co porabiacie w to niedzielne popoludnie? Maz z pasierbem pojechali cos zalatwic, a synek oglada Clifforda. Wiec mam troche czasu dla siebie.
    • Mam niedzielnego doła ,perspektywa dnia jutrzejszego mnie dobija. Jak już się żaliłam umowa o prace wygasa mi z końcem maja , jutro jest 10 ,wykorzystałam zaległy urlop i wzięłam kilka dni chorobowego a teraz musze wrócić na te 3 tyg do pracy w grono ludzi którzy z uśmiechem na ustach i satysfakcją będą wyciskac ze mnie do końca max , zawalac mnie robotą.Cięzko mi znieśc ten krzywy klimat ludzie są wyjtkowo fałszywi i jeszcze charować , bo szef za każdym razem sie ze mna żegna ale wci...
    • jak u was wygląda?
    • Bedac dzis w przychodni zaobserwowalam,ze ludzie idac do lekarza zakladaja chyba niedzielne ciuchy.Zawsze moja mama jak bylam dzieckiem lansowala mnie do lekarza w najlepszy ciuch tzn.bez sladow uzywalnosci .Wiadomo,ze nie ubiore siebie czy dziecka w laszki w ktorych wycieram sie w domu lub nie wezme dla malej pieluszki w ktora robi kupki,albo nie zaloze majtek do ginekologa ktore sluza mi w czasie okresu,bo sie podpaska dobrze trzyma,ale po co sie tak stroic? Ja tam zawsze zakladam to ...
    • U nas naprzemiennie jajecznica i omlet. Już mnie to znudziło:(. Wasze propozycje?
    • o kobiecie przybyłej do górskiej wioski, gdzie widział morderstwo nad potokiem? Sorry nie pamietam już tytułu, ale własnie po raz kolejny przypomniałam sobie , że zasnęłam z 5 min. przed końcem. Jesli ktoś napisze - z góry dzięki
    • Potrzebuję się wygadać, bo mnie z powodu zbliżającego się weekendu szlag trafia. Jesteśmy ze sobą prawie 8 lat, mamy 10- miesięcznego syna. 2,5 roku temu moja firma "przerzuciła" mnie w ramach awansu do centrali oddalonej od wcześniejszego miejsca zamieszkania jakieś 100 km. I mi i mojemu TŻ było to na rękę. Przeprowadziliśmy się, wzięliśmy kredyt, zaliczyliśmy kontrolowaną wpadkę, szybko wróciłam do pracy, synkiem zajmuje się niania (co jest solą w oku matki mojego TŻ, bo kobie...
    • Ja za chwilę wyskakuje jeszcze do fryzjera a później zabawa do białego rana na weselu brata. Cieszę jak gupia- sukienkę mam pikną, szykuje się zjazd rodzinny, nie ja jestem główną postacią wieczoru- czego chcieć więcej żeby była dobra zabawa?;) Na niedzielę planów nie mam, no oprócz spania chyba;) Miłego weekendu, żmije i żmijki...i padalce z ematki...hehehehehhe
    • Jak typujecie kto wygra ta edycję? Ja stawiam na Patrycje Kazadi. Edzia na drugim miejscu pewnie będzie. A dziś odpadnie niania albo Młynarczyk. Gołota jeszcze po pląsa bo za gwiazdę robi:P
    • Nie byłoby protestow ani podziału, ani zaklocania żaloby gdyby nie czyjeś chore ambicje. Na początku mocno wspołczulam Jarosławowi Kaczyńskiemu, teraz czuję niesmak i to współczucie stopnialo zwłaszcza po informacji, że rodzina Kaczorowskiego pokazala klasę nie zgadzajac sie na pochowek na Wawelu.
    • ja siedzę przed laptopem, mężul ogląda mecz:/ ech! ale idziemy dziś do kina.:) a Wy? jak tam?
    • mąż uspał małą ogarnełam siebie ( włosy pzanokcie te sprawy)i teraz poczytałabym, ale szybko zasnę jak zawsze obejrzałabym coś ale samo ale "niezniszczlany" -dobre ale byłam w kinie i nie wyśpię się do pracy "agielski pacjent?" - dobre ale długie i też nie wyśpię się do pracy "gotowe na wszystko" do pierwszych reklam bo potem usnę jak nic co robicie?
    • co dzisiaj przy niedzieli gotowałyscie na obiad? ja mialam zupe szczawiową, karczek duszony z ziemniakami i mizeria, wlaśnie skończyłam jeść i widzę jak rodzinka oblizuje talerze )))))))))))
    • Nie o metody wychowawcze tudzież ich brak mi chodzi. Nie rozumiem jednego - samotna niepracująca matka, bardzo młoda dziewczyna wychowująca 4 dzieci (8letnią siostrę + 3 własnych w wieku 6, 4 i niecałe 2 lata) - a w mieszkaniu jak w pałacu? No skąd ona miała na takie urządzenie domu? Może to wynajete było na potrzeby programu? Uprzedzając - tak to zazdrość mną kieruje;)
    • Prosze, nie dolujcie mnie, bo nie wytrzymam tego. Mam tak potwornie spiep...rzony humor, ze cos strasznego. Moj tata jest alkoholikiem. Strasznym. Dzis wieczorem przyprowadzilo go dwoch facetow, bo nie trzymal sie na nogach. Narobil rumoru w domu bo sie przewracal, zrobil wiele szkod. Nie wytrzymalam, poszlam do niego i powiedzialam ze g nienawidze, ze zaluje ze jest moim ojcem. Po chwili przyszla moja mama i mnie skrytykowala, ze nie powinnam tak mowic do swojego taty. Nosz qrwa...
    • Co nas dzisiaj spotkało. Razem z mężem i naszym maluchem (1.5r) wybraliśmy się na mszę dla dzieci do kościoła. Oprócz nas było jeszcze kilkanaście par rodziców z dziecmi. Większość z wózkami, maluchy albo siedzące w wózkach, albo spacerujące po kościele, jak to takie brzdące mają w zwyczaju. Nasz synek specjalnie się nie wyróżniał, poza tym, ze gramolił się na ławkę i stukał butami, na co z resztą reagowaliśmy od razu. Dziewczynka obok za rączkę ciągała mamę po całym kościele, dru...
    • Przerabiałyście to? Napewno. Napiszcie jak sobie radzicie.\nU mnie co niedziela kłócimy się strasznie. Pomocy!!
    • Kto wie jak zmyć naklejki przyklejane do lodówki. Moja córka zaczęła naklejać to co dostała od lekarza: dzielny pacjent itp itd no i mam zamiar to zmyć bo o odklejeniu nie ma mowy ale kurcze to nie takie proste. Ma ktoś pomysł??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się