Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      dzielny

dzielny

(7 wyników)
    • Czy ktos tu jeszcze gosci, zaprasza ? ja bym chetnie pogadala o snach, rzeczach powaznych i jeziornej rzesie...
    • Jakiś czas temu...Niedzielne połodnie;dzieci u babci,my z mężem sami w domku zapowiada się fajny sex,jest już właściwie w akcji...a tu dzwoni telefon męża,przerywamy,wyciszamy,wiemy kto dzwoni,dalej rozpoczynamy...następny telefon na drugi aparat męża,ta sama osoba,przerywamy,wyciszamy i dalej heja zaczynamy co nam przerwano,i znowu!co?Dzwoni telefon mój tym razem,przerywamy,wyciszmy...i wytrwale do akcji i 5-7 min zmowu telefon tym razem stacjonarny,identyfikacja ukazuje tego s...
    • spozywajac niedopieczone kurze zwloki, ogladajac (jak zwykla mam pecha przy jedzeniu) dokument o najdziwniejszych potrawach swiata, przyszla mi do glowy dosc frapujaca mysl. uprzedzajac komentarze powiem otwarcie; mysl glupia; dziecinna wrecz, ale nie dajaca mi spokoju...otoz, ogladajac film dowiedzialem sie o przysmakach innych narodowosci. penis tygrysi czy np kangurzy nie jest niczym dziwnym na talerzu w australii czy chinach... hola, hola! kto; pytam sie raz jeszcze; KTO wpadl na tak idio...
    • Na pocątku wsędy byli górole, a dopiero pote porobiyli się Turcy i Zydzi. Górole byli tyz piyrsymi"filozofami". "Filozof"-to jest pedziane po grecku.Znacy telo co:"Mędrol".A to jsst pedziane po grecku dlo niepoznaki.Niby, po co mo fto wiedzieć,jak było na pocątku? Ale Grecy to nie byli Grecy,ino górole. "Historia filozofii po góralsku" J.Tischner-gorąco polecam...
    • Milosc to wybor drogi milosci i wiernosc wyborowi Czym leczyc gorycz bezrodnosci, czym wielka slawa czy dom pachnacy gozdzikami czym wyspiewane piesni, czym zapach wisni i czeresni czym dom pachnacy gozdzikami czym w domu pobielone sciany gdy brak milosci miedzy nami gdy sie w tym domu nie kochamy bez tego kogos kto jest jest obok! TYLKO MILOSC
    • Jestem ciekawa co większo�c z Was porabia około 22 w niedzielę.Ze względu na bliski poniedziałek imprezki zakrapiane i do rana odpadajš ,kino załóżmy było w pištek.W sobotę wydali�cie kupę forsy tak ,że na kręgle nie pójdziecie. Za oknem leje i wieje i co tu robić?
    • ..że niedzielne popołudnie spędzę z Wami..Witam wszystkich..;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się