dzielny

(10 wyników)
  • Może to tylko moja obserwacja - poprawcie mnie jeśli się mylę. Jeżdżąc w niedzielne popołudnie/wieczór o wiele częściej niż normalnie spotykam się z chamską agresją na drodze. Nie chodzi mi o przekroczenia prędkości, tylko jakieś zajeżdżanie, spychanie na pobocze, poganianie itp. W "tygodniu" mimo, że często jeździ się szybciej to nie spotykam się specjalnie często z tego typu zachowaniami. Wszyscy raczej jeżdżą przewidywalnie. Nie wiem - może niektórzy są sfrustrowani końcem we...
  • Wiem ze masz piekne auto. Wiem ze pucujesz je wieczorami. Wiem ze co wieczor delikatnie tracasz swoj kapelusik aby pozbyc sie kurzu, aby byc gotowym na ta wielka chwile. W koncu bedziesz mogl odpalic swoja ukochana maszyne. Zapakaowac rodzinke i ruszyc w trase. Na pewno sprawdziles wszystkie plyny, stan bieznika, plynu do spryskiwaczy i zarowki. Jestes gotowy na pokonanie pierwszych km w nowym roku, bo wczesniej nie bylo okazji. Wszystko super. Tylko pamietaj. W samochodzie masz ...
  • Wczasie tych świąt bardzo ich dużo na drogach. Uważajmy bo są oni zupełnie nieprzewidywalni
  • Juz pare razy sklinalem za kierownicą przez tzw niedzielnego kierowce.Moim skromnym zdaniem powinno sie im pozabierać auta i przekazać je na cele charytatywne. Najgorsze co moze nas na drodze sp-otkac to wiekowo zaawansowany kierowca, ktory w swoim mniemaniu jezdzi swietnie i bez zarzutu, ale tylko w jednym dniu w tygodniu w NIEDZIElE.Czekam na wasze opisy przygód z niedzielnymi kierowcami...
  • Gliwicka policja zatrzymała złodzieja, który jechał kradzionym audi A8. Policjanci, chcąc uniknąć pościgu za nim, upozorowali wypadek na autostradzie A4. miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3854587.html Ciekawe, czy kierowca dostał choć jakiś % znaleźnego?Wszak przycyznil sie do ujecia zlodzieja tudziez pasera.
  • no i jednen taki skutecznie popsuł mi świąteczny humor :(
  • ... dla wroclawskich kierowcow, ktorzy robia troche miejsca,kiedy przeciskam sie w korku swoim motocyklem miedzy dwoma pasami. To naprawde mily gest. Szkoda ze nie zawsze moge podziekowac reka bo obie musza byc na kierownicy. Szerokosci.
  • wyniki testu na prawo jazdy. Jestem Twoim fanem, Twoje texty oprawiam w ramki i wieszam sobie na ścianach. Z utęsknieniem czekam na kolejny, odjazdowy post. -- fragi
  • kolejny weekend dobiega końca, pewnie sporo się naoglądaliście wyczynów tzw. weekendowych / niedzielnych kierowców. podzielcie się obserwacjami i spostrzeżeniami. co was w nich denerwuje najbardziej?
  • Mój Fiat 125P służył mi wiernie 15 lat.Niestety ostatnio siadła mu skrzynia biegów.Przyznaję-jestem niedzielnym kierowcą(cały przebieg to-79000 km.).Co mam z nim teraz zrobić? Ktoś kto sam potrafi naprawić taką awarię miałby jeszcze długo z tego auta pożytek.Mi pozostaje tylko likwidacja, ale nie bardzo wiem jak i gdzie to sie załatwia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się