dzielny

(16 wyników)
  • Niedzielny obiad w restauracji? Co to, to nie! - mówią nasze Internautki. Większość Polek pichci go osobiście, tylko niektóre powierzają to ważne zadanie mamie lub teściowej. Już lepiej, żeby facet ugotował niż iść do knajpy! - uważamy. Taki jest wynik sondy w serwisie kobieta.dziennik.pl. A oto pełne wyniki sondażu: aż 7 na 10 Polek gotuje niedzielny obiad. Niespełna 15 procent jada go u teściów lub rodziców. Tylko 3 procent wybiera się w tym celu w do restauracji. Dwa razy tyle wo...
  • inwazja moherow na Krakow. W obronie TV TRWAM.....:D:D:S wyborcza.pl/1,75248,14111827,Krakow__Manifestacja_w_obronie_telewizji_Trwam__WIDEO_.html
  • Czy u kogoś ten schemat jeszcze działa?
  • Kiedyś (przynajmniej w niektórych rodzinach) był zwyczaj jadania wspólnie, cała rdoziną, niedzielnych obiadów, podczas którego rodzice chociaż raz w tygodsniu mogli zgromadzić wszystkie swoje dzieci i wnuki w jednym miejscu. Co z tego pozostało? Czy macie jeszcze zwyczaj jadania niedzielnych obiadów w domu, chociażby przy jednym stole? A moze pośpiech, praca daleko od domu, waśnie etc. powodują zanik zwyczaju? a moze to wcale niepotrzebny zwyczaj?
  • obzarstwo
  • U mnie ogórkowa z kaszką w kostkę, ziemniory, bitki i surówa.
  • 00.01 :)
  • jakie będą te dni? i co ciekawego przyniosą? czy rzeczywiście coś ciekawego, czy same nuuudy? czy spędzicie je w chałupie czy poza chałupą? czy ktoś się wybiera na targ lub bazarek - swoją drogą czym targ różni się od bazarku, jeśli się różni? U mnie będzie na pewno bardzo refleksyjnie...bo mam coś do przemyślenia tak na porządnie i mam zamiar zrobić to dzisiaj, ponadto muszę iść do szewca i na targ, a Wy co będziecie robić: bimbać, pracować, myśleć, czy może szaleć na jakimś sportowym ...
  • idac za namowa Fridy (nie wspomne co ona jeszcze na gg wypisywala) udalem sie do sklepu i zakupilem 3 puchy zlotej krwi slonca zwanej przez pospolstwo piwem. pochlodzimy sie wspolnie?
  • Duży kubas herbaty z owoców lasu (chyba ponurego i złowrogiego). No to porezyduję z Wami trochę.
  • W tivi wiekie nic,,na forach pusto,zagadnąć nie ma do kogo,,chyba się napiję.
  • Śniadanie: Świeży chleb z chrupiącą skórką. "Prawdziwe" masło śmietankowe. Baleron z odrobiną tłuszczyku. Biały ser (półtłusty) I koniecznie pomidor popruszony pieprzem ,solą i zieloną pietruszką! Mocna czarna herbata i mięta (dla mnie) To dzisiejsze śniadanie jakie mi naszykował Moje Kochanie:) Smacznego. p.s. Ciekawe co z obiadem?hihihihi
  • bo ja dziś chyba kanapeczki z mieskiem jakimś dobrym i ćwikłę moja ulubiona :) plus herbatka z cytrynką
  • Za oknem obleśnie, jest ktoś? Czas na herbatę.
  • Chyba mnie porąbało,żeby tak wcześnie wstać w niedzielę:) Ale witam wszystkich serdecznie:)
  • Wróciłem od Mamęcji z obiadu, zrobiłem sobie kubek niezdrowej kawy i zajrzałem na salon. Tradycyjnie nic się nie dzieje, na innych (interesujacych mnie) forach również pusto. Mam ciche postanowienie, żeby iść na spacer albo poczytać książkę - ale na postanowieniu się jakoś kończy. Małe mobilizejszyn - tylko po co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się