Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      ekran

ekran

(14 wyniki)
    • Wzięliśmy N-kę, przy podpisaniu cyrografu na ileś tam miesięcy miał być telewizor. No i jest, Samsung, 32 cale. Ale prawdopodobnie podczas transportu coś mu się przytrafiło i uszkodzony jest ekran. Problem polega na tym, że telewizor przyszedł w poniedziałek, ale podłączaliśmy go dopiero dzisiaj - mnie nie było, a ojcu nie przyszło do głowy, żeby go sprawdzić. Gwarancja z kolei usterek do których doszło podczas transportu nie naprawia. Jest jeszcze możliwość, że ekran był uszkodzony od począt...
    • No właśnie - czym? Nie mam żadnego specjalnego środka. Czy mokrą szmatką można? --- Monika - mama Inki
    • Jezeli tak, to proszę napisać czy warto takowy zakupić ? Pomyślałam, że kupię córce studentce pod choinkę, wybrałam taki właśnie model i chętnie poczytam opinie o nim :)
    • mąż patrzy na skoki, ja siadłam przy komputerze tylko na chwilę i spaliliśmy ziemniaki na obiad w kuchni siwy dym i smród, który chyba dopiero za parę dni się ulotni obrałam oczywiście nowe:) dziewczyny pilnujcie garów, radzę wam:)))
    • Słuchajcie czy może wiecie po co ostatnio prawie na wszystkich kanałach są jakieś cyferki w trójkącikach? czy ja coś przespałam?? nie byłam na księżycu a nie mam pojęcia. Wiek Szymusia Nasz kochany Szymuś Fotki Szymusia ***Mam już roczek!!!*** ~To ja-mały rozrabiaka~
    • Przeglądam w necie ofertę i mam pytanie: czy któraś z was ma, używa? Jak się czyta? Nie przepadam za dłuższym czytaniem z ekranu kompa, ale może z czytnikiem jest inaczej? Kusi perspektywa "załadowania" czytnika mnóstwem książek za zabraniem ze sobą, np. na wakacje.
    • wiem, że już kilka postów o kindlu było ale mam problem inny... nie używałam go chyba ze dwa miesiące i wczoraj chciałam go podłączyć i nic, na ekranie na białym tle mam rysunek baterii i na dole wtyczkę i piorunek. Myślałam, że nie odpala się od razu bo jest za mocno rozładowany, ale był podłączony do kompa cały dzień i dzisiaj znowu nie odpala. Na kompie foldery czyta ale jak odłączę ładowanie ani drgnie....zepsułam wyświetlacz??
    • Dziewczyny, które mają czytnik kindla mam prośbę. Dostałam to cudo i chyba strasznie tępa jestem bo nijak nie mogę z nim ruszyć (dostałam 4). I nic nie kumam, angielskiego nie znam i potrafię tylko włączyc power.. Macie może linka do jakiejś strony gdzie będzie wytłumaczone jak dla przygłupa jak mam z tego korzystać. Wprawdzie byłam na kilku ale tam tak tłumaczą, że dalej go nie odpaliłam. I jeszcze jedno bardzo głupie pytanie to się jakoś ładuje? bo domyślam się, że bateria raczej wieczna ni...
    • Dziewczyna na co muszę zwrócić uwagę przy zakupie aparatu cyfrowego? Zoom, piksele co jeszcze . aha cena do 500zł. Np. 1) Prosty w obsłudze, kompaktowy aparat z 10.1-megapikselową matrycą i funkcją rozpoznawania twarzy. Obiektyw Carl Zeiss z 3-krotnym zoomem optycznym, stabilizator SteadyShot i 2.4-calowy wyświetlacz LCD.ł najlepiej za 333zł czy lepiej 2)nieduży, funkcjonalny i prosty w obsłudze aparat o rozdzielczości 12.1 mln pikseli. Model wyposażono także w szerokokątny obiektyw C...
    • Miłej lektury ;) Znalazłam w necie - musiałam po prostu... ;))) 1 Kiedyś pracowałem z babeczką, której podmieniłem wygaszacz na czarny ekran. Nie było widać nic - po prostu czarny monitor. Ona oczywiście nie wiedziała, że to wygaszacz i przyszła kiedyś do mnie z prośbą, żebym włączył jej komputer. Podszedłem do sprawy fachowo. Zamyśliłem się, chrząknąłem, znowu zamyśliłem, a potem poinformowałem ją, że jeden z kabli w komputerze jest luźny. I trzeba mocno huknąć dłonią w biurko, żeb...
    • Drogie uświadomione mamy;) Podpowiedzcie laikowi jak poprawić obraz wyświetlany w telewizorze z komputera?? Bo teraz mamy lata 80;). Obraz czarno biały i mnóstwo latających kropek... Tv tool nie wchodzi w grę, bo mamy ATI Radeon. Z góry dziękuje za pomoc:)
    • No właśnie, taki oto dylemat gnębi mnie od dawna. Gdzie leży granica między prywatnością a wspólnotą? Jakie poczynania drugiej osoby są dla Was "akceptowalne", a jakie postrzegacie jako naruszenie wolności osobistej? Czy wiecie np. gdzie w danym momencie przebywa wasza druga połowa, jeśli wychodzi sam(a), czy wiecie z kim i dokąd. A może wszędzie bywacie wspólnie? Czy odbieracie telefon komórkowy swego współ..., czy otwieracie korespondencję urzędową na jego imię, czy znacie stan konta? Czy o...
    • chodzi mi o filtry, które zmniejszają szkodliwe promieniowanie emitowane przez monitor czy was też czasem pieką oczy jak dłuzej siedzicie przy komputerze?
    • Staram się chodzić do kina na filmy, które mnie teoretycznie przynajmniej, powinny pasjonować. Ale kilka razy zdarzyło mi się parętotalnych pomyłek. W dwóch przypadkach zakończonych totalnym strachem utrzymującym się ponad dwa tygodnie - w intensywnej formie. Po praz pierwszy zdarzyło mi się to w pierwszej ciąży. Poszłam do kina na... "Szósty zmysł" sądząc, że to jest film o tematyce detektywistycznej. Wiadomo - baba w połowie ciąży ma dość specyficzny odbiór świata - co tu duzo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się