Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      ekran

ekran

(9 wyników)
    • Czy Waszym zdaniem 300m od autostrady to duzo czy malo w kontekscie szumu?Zy jest ktos na forum kto zna sie na uciazliwosciach autostrad?Pytam poniewaz zamierzam kupic dzialke budowlana wlasnie w takiej odleglosci. dziekuje Mariusz
    • Czy Waszym zdaniem obwodnica autostradowa Wrocławia, jeśli będzie przebiegać ok 400-450 m od mieszkania, będzie uciążliwa (hałas, spaliny itp.)??? Chcemy z rodzinką kupić mieszkanie na Muchoborze Wielkim, piękna poklica, jedyny minus to planowana obwodnica. Może ktoś z Was mieszka w pobliżu jakiejś ruchliwej drogi? Dzięki za wszystkie uwagi i pozdrawiam.
    • Szukam informacji na temat firmy Zyg-Bud i szeregówek przy ul. Irlandzkiej na Muchoborze Małym, czy ktoś coś wie na temat tej inwestycji ?
    • Co o nich myslicie??? Warto sie nimi interesowac?? Najgorsze to to, że nie wiadomo jak bedzie wygladał ostateczny krajobrasz z okna....Moze wypowie sie ktos kto juz kupil przy Żwirki i Wigury / Gagarina
    • Witam! Kupiłem mieszkanie na Gagarina. Proszę o życzliwe opinie przyszłych sąsiadów,gdyż narazie widzę to w ciemnych barwach. Cóż.. AOW + lotnisko + HASTE + niesolidny deweloper.. może jeszcze oczyszczalnia ścieków i sortownia śmieci? Czy oprócz bycia ekranem akustycznym dla mieszkańców ul.Drohobyckiej, mieszkania te mają jakieś zalety? Pozdrawiam!
    • Co sądzicie o inwestycji na Gagarina As-bau? Zastanawiam sie czy maja tak atrakcyjna cene ze wzgledu na planowana obwodnice tuz obok?? Czy rzeczywiście jest sie czego bacCzy jest jakis inny haczyk? Dlaczego tam nie ma chetnych? A mieszkania przy Osobowickiej Wpb? Zupełnie nie pasuja mi metraze, ale okolica dla mnie super? Co lepiej wybrac??Boje sie tej lokalizacji przy Gagarina...
    • Szukam przyszłych sąsiadów na osiedlu "Nowy Ramiszów" (moja własna nazwa - terytorialnie jest to część wsi Ramiszów), tuż przy granicy z Wrocławiem. Jestem w trakcie finalizowania zakupu działki budowlanej. Na MPZP odległość do planowanej AOW wynosi 300 metrów ... i tu mam obawy. Czy są planowane ekrany akustyczne (a lepiej posadzenie drzew). Czy gmina ma jakieś plany w tym zakresie. Może macie jakieś informacje nt. temat. Piszcie: marek.nowka@gazeta.pl lub na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się