ekran

(15 wyników)
  • Jak byłem mały i podczas wiadomości telewizyjnych nudziłem się na potęgę, oczywiście złośliwie właziłem rodzince w ekran. I teraz pytanko: Dlaczego wołali 'Świeca!'??? Bo do tej pory nie mogę dociec co ma świeca do zasłaniania...
  • kiedyś widziałem , jak starszawe małżeństwo oddawało w telepuncie jakiś promocyjny , czy też testowy pakiet neostrady i atarsza pani poskarżyła sie , że po kilku dniach korzystania z netu na pulpicie pojawiłay się "gołe panie i nie tylko..." a jej mąż głośno zarzekał się że "nigdzie nie wchodził' Niezły był ubaw. Kumpel kiedyś wykarczował w panice połowę oprogramowania , żeby nie było wsypy przed żoną.Nic to nie pomogło , nadal po odpaleniu kompa na monitorze pojawiały się brzydkie ob...
  • Paskudna rzecz - wiem - ale mam prośbę - czy mógłby mi ktoś takie coś podlinkować? Na przykład, znajdź x szczegółów i nagle z monitora wystawia łeb potwór. Bardzo proszę! Potrzebne w celach demonstracyjnych, a nawet by tak rzec, naukowych. Niezainteresowanych ostrzegam, że rozrywka jest niskich lotów i można spaść z krzesła - i bardzo proszę o linki:-)
  • Jestem ostatnio pod wrażeniem "Siedemnastu mgnień wiosny" któreż to nabyłam wraz z gazetą "Naj". Próbowałam sobie przypomnieć dowcipy o Sztyrlicu, swego czasu sporo tego krążyło, ale nic nie pamiętam :-((( Pomożecie??
  • Porażona impulsem po obejrzeniu jednego z łodcinków „Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym” czy jak to tam postanowilam łotworzyć własny biznes. Bede biznesłomen. Ponieważ nie jestem majentnom kobitkom postanowilam na razie otworzyć Szkólke Siorbania, a jak bendzie dobrze szło może nawet Wyższom Szkole Siorbannia SIORBONA. Będę prowadziła kursy siorbania herbaty. Na kursie tym będem uczyła jakie som gatunki herbaty, w jakich kubkach i filizankach najlepiej siorbać, m...
  • Bo ja niemam, szukam inspiracji.
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2539669.html absotutnie się z tym nie zgadzam. Maja coś na ten temat powiedzieć. -- Kartofli nie wozimy !
  • Czy chodzi tu o reakcję na naciśnięcie guziczka w pilocie?
  • ...przy uruchamianiu Gazety? Mi to wygląda na Ideę, ale zpewne się mylę. ;)
  • Bo ja taką śliczną koniczynkę. www.drogi.com/004009851122-1384-8896556/11.jpg
  • Niedawno ogladalam wstrzasajaca scene w polskim serialu. Chodzi o "Sfore". Hacker wyciagniety z wiezienia przez Naczelnego Bandyte III Rzeczypospolitej wlamywal sie na serwer prokuratury. Jego przeciwniczka byla sprytna Adminka. Opowiem panstwu zatem jak pracuja polscy hackerzy i admini - wizja tworcow serialu . 1. Do wlamow uzywa sie systemu z designem Windows 3.11 2. Hasla lamie sie wymyslajac sobie rozne slowka. 3. Gdy wpisje sie niepoprawne haslo na ekranie pojawia sie znak ...
  • Uwaga na nowe wirusy! (no, niektore sa troche starsze :) Rokita: system działa niby normalnie, jednak masz wrażenie że coś jest nie tak. Coś jakby diabeł lub kobieta napisała ten program i umieścił w ciele mężczyzny. Kaczyński: plik po zalogowaniu się i zmianie rejestru tworzy fałszywe kopie istniejących już plików (tzw. klony) i w ten sposób zajmuje wolne miejsce na dysku. Bardzo trudny do wykrycia i uciążliwy dla użytkownika, bo nie wiadomo, który plik jest prawdziwy, a któ...
  • > 1) > > Kiedy> ś pracowałem z babeczką, której podmieniłem wygaszacz na czarny ekran. Nie było widać nic - po prostu czarny monitor. Ona oczywiście nie wiedziała, że to wygaszacz i przyszła kiedyś do mnie z prośbą, żebym włączył jej komputer. Podszedłem do sprawy fachowo. Zamyśliłem się, chrząknąłem, znowu zamyśliłem, a potem poinformowałem ją, że jeden z kabli w komputerze jest luźny. I trzeba mocno huknąć dłonią w biu...
  • Na pewnym komputerze pracował sobie pewien program. Wyświetlał bardzo ciekawe informacje. Tak ciekawe, że zainteresowały one pewnego kierownika. Właściciela komputera nie było tego dnia w pracy... Nikt poza właścicielem komputera nie potrafił obsługiwać PROGRAMU. Kierownik koniecznie chciał mieć zrzut ekranu, by pokazać go swojemu kierownikowi - nakazał swoim dwóm inżynierom rozwiązanie problemu. Po godzinie wrócili z propozycjami: 1. Należy zrobić zdjęcie ekranu aparatem cyfrowym i je...
  • 1.04.2002 Porucznik John Falkon ostatni raz pomacha³ rêk± towarzyszom i wdrapa³ siê do kabiny. Przepe³nia³o go uczucie dumy. Spotka³ go taki honor! Dowiedzia³ siê o tym od genera³a Breaka, który powiedzia³: - Spotka³ was wielki honor poruczniku. Wykonacie pierwszy bojowy lot na supertajnym samolocie F-22M. - M oznacza zmodyfikowany? - stara³ siê sprecyzowaæ Falkon. - M oznacza Microsoft - odpow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się