Dodaj do ulubionych

Facebook i mój problem

20.11.10, 21:23
Siedzę nad tym już dobre 3 godziny, mózg mi paruje, oczy pieką i tylko usuwam te strony... Uparciuchy mają czasem przerąbane ;)...

Chcę założyć stronę sklepu na Facebooku i mam problem. Otóż nie mam pojęcia, co zrobić, gdzie kliknąć, żeby w lewej kolumnie nie wyświetlały mi się wszystkie informacje odnośnie firmy, które mam wpisane w profilu (czyli misja, opis firmy, itp.) tylko chciałabym tam jakąś krótką informację.
Już wiem (chyba w 100%), że to nie zależy od wyboru kategorii. Ale zabij nie wiem, gdzie kliknąć. Głupia baba!
Może mi ktoś pomóc? Bo chyba spać nie pójdę jak tej zagadki nie rozwiążę :D
Obserwuj wątek
    • psuj-ka Re: Facebook i mój problem 20.11.10, 22:40
      Nie jestem pewna, bo może strony "niefirmowe" rządzą się innymi prawami, ale w prawym górnym rogu ramki "informacje" na stronie profilu jest taki ołówek, na który można kliknąć i wybrać, co jest widoczne. A takie krótkie info możesz umieścić w ramce wyżej - napisz coś o sobie.
    • kwiatek04 Re: Facebook i mój problem 21.11.10, 11:14
      Jak juz wstawilas misje, opis firmy, to pojawilo cie sie automatycznie w lewej kolumni to, co tam napisalas. Teraz jesli chcesz miec na wierzchu tylko krociutko opis, najedz myszka na ta kolmne, pojawi sie olowek. Kliknij w olowek i teraz mozesz tekst edytowac i go skrocic. ale w infomracjach (misja, opis firmy) nadal bedziesz miala pelny opis :)
      • normalna_ja Re: Facebook i mój problem 21.11.10, 17:53
        Psujko, chyba w firmowych jest inaczej :(.
        Kwiatku, jeśli chcę edytować lewą kolumnę to od razu mi edytuje wszystkie informacje :(. Nie mogę edytować tylko informacji w lewej kolumnie :(
        • normalna_ja Re: Facebook i mój problem 22.11.10, 22:09
          Pomoże ktoś jeszcze?
          • kryklu Re: Facebook i mój problem 23.11.10, 01:17
            Ja nie fejsbukowa jestem, więc Ci nie poradzę. Ale mam pytanie, czy nie możesz na taką pomoc liczyć ze strony samego Facebooka? A może skontaktuj się z którąś z dziewczyn występujących firmowo na Facebooku, np. z Kingą z BiuBiu (ona chyba nie zagląda na offtopy).
        • kwiatek04 Re: Facebook i mój problem 24.11.10, 13:04
          Dziwne, bo ja tak robie na firmowej stronie i to dziala, ale sa rozne rodzaje firmowych... :/
          Moja strona www.facebook.com/#!/pages/Greek-Island-Tours/287496873234

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka