Forum Towarzyskie S@lon Odrzuconych [O!]
ZMIEŃ
      fakty i mity

fakty i mity

(3 wyniki)
    • Wokół odchudzania narosło wiele mitów. Najwyższa pora rozprawić się z najpopularniejszymi z nich. Light zawsze znaczy "chudo" Fałsz. Napis "light" na opakowaniu nie zawsze oznacza niską zawartość tłuszczu w produkcie. Produkt może mieć tylko trochę mniej kalorii od wersji podstawowej. Często w produktach light tłuszcz jest zastępowany równie kalorycznymi składnikami. kobieta.interia.pl/uroda/diety/news/fakty-i-mity-o-odchudzania,1053664 Cos na czasie:-)
    • Kawa – na dobry początek dnia. Po południu: duża coca-cola. Pijesz je nie tylko dlatego, że dobrze smakują. Również po to, by zwalczyć senność. To, że kofeina pobudza i dodaje energii, jest pewne. Ale co do innych popularnych opinii na jej temat masz wątpliwości. Sprawdź więc, czy są prawdziwe. zdrowie.onet.pl/1518965,2039,,,,kofeina_fakty_i_mity,profilaktyka.html
    • Tak mi przyszło do głowy przy okazji dyskusji o Otylii J. Piszecie różne rzeczy o tych TIRowcach, co powinni, a czego im nie wolno, a tak na prawdę jechał ktoś TIRem kiedyś? Ja od 10 lat jeżdżę autostopem, głównie TIRami, sam sobie dorabiałem (u nas i w Szkocji) na furgonetce, w sumie jakieś 2.5 roku. Z tej perspektywy zupełnie inaczej to wygląda. Z kolei jeżdżąc stopem często jeździ się też mniejszymi pojazdami. I powiem Wam, że najwięcej do powiedzenia o TIRach (i to przeważnie b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się