Forum Regionalne Podkarpackie Przemyśl
ZMIEŃ
      fakty i mity

fakty i mity

(6 wyników)
    • www.faktyimity.pl/
    • Zespół redakcyjny książki o Jarosławie K., w którym dwa rozdziały będą poświęcone Przemyślowi (w nim narodziła się IV RP!), prosi o przekazywanie różnego rodzaju materiałów (zdjęcia,dokumenty - w tym finansowe,artykuły prasowe,plakaty,rachunki, zaproszenia, wspomnienia itp.)związanych z wizytami Jarosława K. począwszy od roku 1990, jego prelekcjami i wykładami w klubie ''Nowe Państwo'', udziałem w oficjalnych i nieoficjalnych spotkaniach itd. Zainteresowanych udziałem w tym wielkim dz...
    • Zdzisław Konieczny - BYŁ TAKI CZAS. U źródeł akcji odwetowej w Pawłokomie. (Wybrane fragmenty) forum.gazeta.pl/forum/w,48782,71847478,7184 Od razu wyjaśniam, że do umieszczenia tego wątku zainspirowała mnie wyłącznie działalność Mykoły - bezczelnego relatywisty i historycznego oszusta.
    • Redaktorzy Demon i ZB z serwisu eprzemysl.pl i przemyslanin.pl tworzą i dzielnie walczą z klerem, prezydentem Chomą i całą prawicą popierając przy tym M. Rząsę i PO, co jest ewenementem. Mają sentyment do komuny, wrzucając przedruki z lewackich i antyklerykalnych gazet. O samym Przemyślu piszą pobieżnie i tak, ze o tyłek potłóc. Dobrali się jak w korcu maku. Ważna jest "trybuna" i "Fakty i Mity". Tak jest redaktorze Demonie i ZB. Róbcie tak dalej. Ciekawe kto i ile osób czyta te Wasze ...
    • Miło mi poinformować Przemysl, iż powstaje ANTYKLERYKALNA Partia Postępu o radykalnym programie odczernienia naszej Ojczyzny z pazernych klechów, złośliwych czerniaków! Zapraszamy do współpracy. Czytaj więcej w tygodniku Fakty i Mity, w każdy piątek nowy numer!!! Email to: nokler@wp.pl
    • Spore jest zainteresowanie APP "Racja", sadzac po ilosci wpisow. Zeby przyblizyc troche bardziej zagadnienie skresle pare slow na temat zalozen programowych. APP "Racja" jest zwiazkiem tych wszystkich obywateli RP, dla ktorych takie wartosci jak: demokracja, rownosc, prawo, praworzadnosc, sprawiedliwosc spol., a przede wszystkim niezaleznosc swiatopogladowa oraz religijna - sa fundamentalne. Jestesmy przekonani, ze jedynie tolerancja i poszanowanie kazdego swiatopogladu, sa po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się