Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      fioletowy

fioletowy

(7 wyników)
    • Czy któraś z Was miała juz okazję wypróbować którąś z tych wód? Ja wąchałam tylko na papierku :) I wszystkie mi się podobają. Zastanawiam się jednak jak z trwałością... Wiadomo że w avonie różnie z tym bywa. Dla mnie najtrwalsze jest treselle. A lyrical, które w cenie regularnej jest nawet droższe od Treselle utrzymuje się tyle co mydło czyli ok 10 min :/ Jak to jest z Wami?
    • > s.3-5 Nowosc! wody toaletowe Collection de Fleurs: Radość, Zauroczenie i > Namiętność, 30ml, 19,90 (2 strony perfumowane, wody pachna ladnie) CZY TE WODY SĄ NA WZÓR LIFE SCENS ??? JESLI TAK TO KTÓRA BEDZIE ODPOWIEDNIKIEM TEJ FIOLETOWEJ ??? przypuszczam ze będą dosptępne w kat. 07 jako demo wiec bardzo prosze o odpowiedz :)) pozdr. k.
    • Czy maseczki bez spłukiwania z serii AT- w katalogu znalazłam takie dwie: chroniąca kolor włosów farbowanych (różowa) i nawilżająca do zniszczonych włosów (fioletowa)- są w postaci sprayu czy emulsji? Jeżeli emulsji (taką mam nadzieję), to która z nich bardziej obciąża włosy? Wiem, że to dziwne, ale zalezy mi na obciążeniu włosów mniej więcej takim, jakie dawała nieistniejąca już odżywka do stosowania na noc.
    • Dziewczyny prosze powiedzcie mi czy taka maska (lub maseczka) do wlosów blond w takim okraglym opakowaniu (chyba z fioletowa zakretka) jest koloru fioletowego? Nie wiem czy mi sie cos nie pokrecilo, dlatego prosze napiszcie czy takie cos w avonie istnieje :) ! dzieki
    • Mam do Was takie pytanko. W katalogu nr 7 pojawiły się 4 nowe odcienie błyszczyka Glazewear Lip Gloss. Konkretnie chodzi mi o odcienie Iced Pink i Chic Mauve. Czy któraś z Was może widziała, jak w rzeczywistości wyglądają te odcienie. Czy są one intensywne, czy raczej transparentne. W katalogu zaznaczono, że są one perłowe. Jednak mam już Tickled Pink (z którego jestem zadowolona) i mimo że też miałbyć perłowy, jest bardziej kremowy, kryjący i taki satynowy. Teraz nie wiem, który ...
    • mi sie bardzo spodobał i chyba znów dam sie suksic na sporo rzeczy...;) Na razie zaciekawiły mnie: -wody toaletowe na 61 stronie??(collection de fleurs)te wody juz kiedys były czy to jest nowosc? -krem antycelulitowy- myslicie ze warto wypróbować za 4.90?? :) -a nowe szampony z 143s?? ja na pewno sie suksze ale jeszcze nie wiem na jaki pod wzgląedm zapachu pewnie ten jaśmin i trawa cytrynowa ale przyznam ze mak i mleczko migdałowe wydaje sie równie interesujące :) -no i ...
    • Która jest ktora? Jak się nazywa fioletowa ?? Radość, Zauroczenie czy Namiętność?? Bo wąchałam dzisiaj i właśnie ta mi się podoba, a nie sprawdziłam nazwy :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się