Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      fioletowy

fioletowy

(4 wyniki)
    • moje dziecko zażyczyło sobie fioletowe ściany w swoim pokoju. Mnie ten pomysł wręcz mierzi - mam wrażenie, że to strasznie pesymistyczny i zimny kolor. A poza tym całe mieszkanie będzie raczej w ciepłych jasnych kolorach - i ten fiolet, brrr.... Pewnie ostatecznie zrobimy jakis akcent fioletowy - ale co do tego pasuje. Kompletnie nie mogę sobie wyobrazić jakiegoś sensownego połączenia - pozostałe sciany, podłoga. Dodam, że pokój znajduje się od stromy pólnocnej ale ma duże okna (j...
    • czesc wszystkim, zamierzam zmienić kolor ścian w moim pokoju na jasnofioletowe, stąd moje pytanie, jakie zastosowac kolory dodatkow (zasłony, kolor drzwi, itp) żeby wszystko ze sobą współgrało oraz żeby było klimatycznie i trendy :) meble mam koloru olchy. podpowiem, ze mam 20 lat, a pokoj sluzy mi jako sypialnia, pracownia komputerowa i miejsce do nauki w jednym ;) czekam na podpowiedzi i z gory dziekuje za wszelkie sugestie.
    • j/w
    • mam pytanie do Was moi kochani...a właściwie dwa pytania... 1. Jaki kolor zasłon mam dobrać do sypialni - pokój jest duży, od strony południowej, dwa okna, a ściany są w kolorze pomarańczowym (dokładnie "Magia mango" Duluxa). Powiem że meble są drewniane, jasny brąz chyba, woskowane. Myślałam o jasnych zasłonach może kremowe czy beżowe, a może coś ze zgniłą zielenią...nie mam jakoś pomysłu...a dodam jeszcze że w oknach są rolety też pomarańczowe :-) 2. Zamierzam przemalować salo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się