Forum Kobieta Styl pozostaje
ZMIEŃ
      fioletowy

fioletowy

(3 wyniki)
    • Zanim dorwę jakąś cyfrówkę, postanowiłam pokazać zakupy zrobione na Allegro (zdjęcia są autorstwa Sprzedającej). img303.imageshack.us/img303/9923/fiolet0tp.jpg img314.imageshack.us/img314/5210/zielone7kt.jpg
    • Witam! Wstyd się przyznać że ja Was podglądam a nic nie pokazuję. Kiedyś dawno obiecałam...że wkleję coś swojego.Ale ciągle coś .. jak nie urok..to..w końcu dorwałam aparat.Część fotek nie wyszła niestety.. Zaczynam od butów... 1.Pomarańczowe z H&M img384.imageshack.us/my.php?image=pomaraczakiia7.jpg 2.Bordowe z lumpeksu Salamander (kupione jako nówki z naklejkami na spodach) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33b7b974ba7b0766.html Tutaj razem z torebką (też nówka sztuka z lumpeksu up...
    • zuplenie kolorowo - bizuteria z krajow Poludnia ma wszystkie kolory teczy; albo jubiler wstawi 60 roznokolorowych kamieni w jedno oczko od pierscionka, albo co gorsza same kamienie nie moga sie zdecydowac w jakim byc kolorze i sa np. troche zolte a troche fioletowe te ozdobstwa sa z Brazylii, i same kamienie i rodzaj bizuterii typowy dla tego barwnego kraju - im wiecej roznorodnych barw tym lepiej, formy oble i gladkie, kraglosci jak, mozna by powiedziec, na ciele pelnej kobiety na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się