fioletowy

(5 wyników)
  • Dziewczyny może któraś dysponuje tym wzorkiem i zechciałaby się nim podzielić. Bardzo proszę na gazetowy.Pozdrawiam. www.cross-stitch-corner.de/en/Cross-Stitch-Kits/Lanarte/Flowers-Gardens/Lanarte-34899.html
  • Witam Mam prośbę, szukam jakiegoś schematu do sypialni, kolor różowo-fioletowy, tylko coś łatwiutkiego, bo jestem żóltodziobem:). Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Pozdrawiam Ewa
  • Nie wiem jaki to wzór, ale bardzo podoba się mi i mojej internetowej przyjaciółce:) Będziemy wdzięczne za wzór:) [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ri/oi/2gux/7ZSF56IBvI1Y99HLvB.jpg[/img]
  • Wiem że temat teletubisiów był poruszany kilka razy,ale ja potrzebuję samego teletubisia Tinky Winky z czerwoną torebką(ten fioletowy),pozdrawiam cieplutko:)
  • Kochane kobitki poszukuję kilku wzorków. Może któraś z was je ma i może sie ze mną podzielić, będę ogromnie wdzięczna. Mój adres to: mala3033@o2.pl A tu wzorki, których poszukuję: 1. Aromatyczne Zioła www.needleart.pl/pl/art/18489/Aromatyczne-Ziola---Wzory 2. Subtelne Irysy www.needleart.pl/pl/art/18516/Subtelne-Irysy 3. Bukiet Fioletowych Kwiatów www.needleart.pl/pl/art/18508/Bukiet-Fioletowych-Kwiatow 4. Zapach Lawendy www.needleart.pl/pl/art/18507/Zapach-Lawendy 5. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się