fioletowy

(4 wyniki)
  • Wiem wiem kiedys byl watek Jak wiecie szukam dla szwagierki wozek Niestety zaszalec nie moge bo sama na wrzesien zbieram na wyprawke I powiedzcie wolalybyscie dostac mbuj fioletowego Czy czarnego buzza? Bo martwie sie ze jej sie nie spodoba A fiolet to taki ciemny jest Wozek w stanie ze tak powiem idealnym W sumie buzz tez w idealnym :/ Do tego mysle dam jeszcze czerwonego bugaboo Mial byc cam E z powodu ciec dostanie froga Cholera i nie wiem teraz Wsumie do urbana Jak bede ...
  • Koleżanka strasznie się "napaliła" na fioletowe wózki he he i teraz musi jakiegoś miec :D Może podpowiecie jej jakie firmy mają w ofercie fioletowe wózki? Musi spełniec trzy podstawowe wymagania: - fioletowy dla chłopca czyli nie może wpadac w róż, ani posiadac dziewczęcych akcentów - dziecko ma 1,5roku więc musi się swobodnie w nim mieścic - wygodny dla mamy i komfortowy dla dziecka (M&P cruise wiem, że jest fioletowy, stokke, a jakie jeszcze?)
  • Kupilam rozowego stokke (limitowana edycja). Chcialabym miec dwukolorowego i zamierzam dokupic fioletowe budki (czy to ta sama do gondoli i spacerowki??) i kosz na zakupy. A moze jest ktos, kto ma fioletowego i tez by chcial miec dwa kolory i jest chetny na wymiane??
  • czy masz jeszcze tego toura? Jaki kolor? Szukam czegos malego,lekkiego do auta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się