fioletowy

(3 wyniki)
  • Moze Wy mi pomozecie. Pierwsza ciaza, 40 tc, za klika dni termin porodu, przytylam 13 kg (niewiele), jestem szczupla, brzuszek sliczny, smarowany oliwka, bez skazy, a tu nagle pojawiaja mi sie jakies lekko fioletowe kreski na... nogach.. dokladniej: na łydkach i u góry ud.. Bardzo widoczne one nie sa, ale boje sie, ze to dopiero poczatek zmian... co to? rozstepy? popekane naczynka? i jak z tym walczyc (juz pewnie po porodzie) Bede wdzieczna za sugestie :)))) PS. Wielka ele...
  • Pisałam wcześniej, że mi się kolejny zastój zrobił. No i tak już trzeci dzień. Na początku oczywiście była wysoka temperatura, wzięłam apap i kapusta na cyc. No i cała lewa strona obolała, ni tylko pierś. Frania przystawić do był wyczyn!! Wczoraj już nie było temperatury, ale mnie lekko bolało. Dzisiaj moja lewa pierś przybała barwy wojenne i stała się fioletowa po lewej stronie. Hmmm.... Cóż to oznacza? Nic mnie już nie boli, mogę się swobodnie dotknąć i przystawić Frania, niemniej je...
  • Pozazdrościłam kiedyś Magdzie, a właściwie Blance i od kilku tygodni się kubłujemy- niegłupie to wiadro, muszę powiedzieć. Mała uwielbia kąpiel, ale w wanience marzła szybko i dzwoniła zębami, się znaczy- dziąsełkami. ;-P A tu się pławi fajnie, długo sobie przesiaduje, ciepło jej, pluska rączkami, podskakuje- pełna radocha. img144.imageshack.us/my.php?image=img0711hv0.jpg Wasze Maluchy lubią się kąpać? U nas różnie to bywało- generalnie moi faceci gdzies tak do pół roku nie p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się