Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      fioletowy

fioletowy

(3 wyniki)
    • Kupowalyscie? Widzialyscie? Ja kupilam tydzien temu w Sainsbury's,tak z ciekawosci i nie spodziewalam sie ze sa fioletowe rowniez w srodku. Woda po udotowaniu jest niebieska a ziemniak fioletowy!!! Nazywaja sie Albert Bartlett purple potatoes i jest ich jakos ponad kilo w worku za £1. Smakuja jak dobre ziemnaki,zadnego innego posmaku. Fajne bylybu kopytka,frytki albo placki:000
    • Używam Pampers Babt Dry. Obecnie rozmiar 4. Od kilku tygodni mam kłopocik, bo pielucha nie wystarcza na całą noc. Zawsze wystarczała, a teraz muszę ją dwa razy w nocy zmieniać. Myślałam, żeby na większe na noc zmienić, ale 4+ są za duże, nie przylegają i mogło by się z nich wylać, lub co gorsze - wylecieć conieco. Może jakieś inne są bardziej chłonne? A może to normalne, i tak już jest, że teraz dziecko (10 miesięcy) sika na potęgę?
    • jako, ze od piatku jestem na macierzynskim( nie , nie urodzilam jeszcze ;) ), przygotowuje sie do wielkiego wydarzenia ;) Wlasciwie wszystko juz mam kupione, spakowane, pampersy tez. Pytanie mam takie: uzywalyscie jakis tanszych pieluch jednorazowych np tesco, lidal czy innych jeszcze? pytam, bo moje kolezanki zachwalaja fioletowe tesco i wlasnie lidlowskie, ja nie mam z nimi zadnego doswiadczenia, bo moj synus w pampersach byl chowany ;) a ze teraz bedzie druga pociecha to juz ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się