fioletowy

(5 wyników)
  • Dziewczyny, z inspiracji anonimowej forumki kis-moho ;-) zakładam wątek do prezentowania swoich stanikowych kolekcji! Pokażmy, jak lubimy kolorowe staniki - tym bardziej, że wiosna nastraja :-) Na pierwszy ogień - subiektywnie - wrzucam FIOLETOWY, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by założyć wątki dla wszystkich kolorów tęczy. Może powstać z tego fajny, nieformalny katalog staników, a przy tym - dobra zabawa :-) Wystarczy zrobić zdjęcie swojej kolekcji i opublikować wraz z postem. Do d...
  • Dziewczyny, pilnie poszukuję fioletowego stanika w rozmiarze 70F. Najlepiej jakby miał krój balkoniowy i był mało zabudowany. Może któraś z Was ostatnio coś widziała, bo ja niestety nie...
  • Poradzcie prosze, bo mam dylemat, a nawet dwa. Otoz wbrew wszelkim zapewnieniom i obietnicom (nie ma to jak slaba silna wolna ;-)) postanowilam sobie zrobic prezent swiateczny i zakupilam Kalyani Charisma (te zielona) i Ultiom Seduction Plunge (w kropki), oczywiscie w Bravissimo. Dzisiaj przyszly i tak: 1. kalyani - zaskoczyl mnie, dosc khm krzykliwy jest, zeby nie powiedziec kiczowaty, ale i tak mi sie podoba. Chyba w srodku zimy mnie ciagnie do takich kolorow. Dla porzadku p...
  • Zastanawiam sie czy juz ktos zamawial cokolwiek. Upatrzylam sobie taki model, wyglada jak half-cup ale pisza ze jednak full-cup. www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Butterfly-Blue-Fun-Floral-Embroidery-dd+-full-cup-bra&product_id=FIG- BB092618&size=34g&colour=Whiteµ Modelka jest bardzo malobiusciasta wiec ciezki mi stwierdzic jak wygladalby ten model na moim 34G i czy to jest rozmair w ktory powinnam celowac. W kazdym razie staniczki tych dwoch marek sa w tym sezon...
  • Szukam dopinanych ramiaczek do biustonosza. Problem jest, bo wszystkie dostepne maja za male zaczepy - ramiaczko moze byc waskie (nawet takie wole) ale zaczep musi byc solidny. Jak zalozylam kiedys takie delikatniejsze to przy pierwszym ruchu haczyki rozgiely sie i polamaly :( Mam biustonosze Panache Specjalne okazje, "szlufka" na haczyk od ramiaczka ma z 1,5cm a ramiaczka maja solidne metalowe zaczepy. Czy mozna gdzies takie kupic dodatkowo? Albo same zaczepy, uszylabym sobie sama ra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się