fioletowy

(3 wyniki)
  • Witam! Zastanawiam się nad zakupem wózka Mutsy Transporter. Na żywo widziałam kolor niebieski, bordo i szary. Na internecie spodobał mi się kolor purple. Czy któraś z Was widziała na żywo wózek w tym kolorze lub wie gdzie można go zobaczyć we Wrocławiu? Czy ten purple jest bardziej fioletowy czy granatowy?Czy kolor jest zbliżony do tego na stronie internetowej? Jak Wam się podoba? Będę wdzięczna za odpowiedzi co do koloru a także opinie o jego użytkowaniu. Serdecznie pozdrawiam Tusia
  • Witam Mam pytanie jak wyżej czy ktoś posiada X6 i mógłby się podzielić opiną na temat tego wózeczka. Nie mogę nigdzie znaleć nic o tym wózeczku jak widać mało popularna firma u nas? Nie mam już siły i głowy do wyboru wózka a termin rozwiązania coraz bliżej. Czy ten wózeczek wart jest swojej ceny, czy to jest solidna marka? Może ktoś sie chociaż zastanawiał nad zakupem tego wózka i dokładnie go ogladał i ma jakieś spostrzeżenia? Biorę pod uwagę jeszce transportera ale podoba mi s...
  • Wiem że pinik nie poleca, ale żal było nie kupić - 380 zł za nowy:) Najwyżej odeślę, bo przesyłka jest darmowa, dużo nie stracę. No ale musze się zdecydować na kolor. Jest pięć dostęnych, ale rozważam tylko czerwony rio red i fioletowy mysterioso. Może ktoś widział je na żywo i powie mi jakie te kolory są w rzeczywistości? W googlach nie da się znaleźć real photos:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się